ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Απόλαυσε την βόλτα σου και άσε σε εμάς τη μεταφορά ή παραλαβή των προϊόντων σου, σε σημεία που σε εξυπηρετούν, σε όλη την Κύπρο. Δίπλα σου, άμεσα και οικονομικά!

Μεταφορά προϊόντων

Μπορείς να στείλεις παντού στην Κύπρο τα προϊόντα σου, με κόστος από 10 ευρώ, ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου.

Τα προϊόντα σου παραδίδονται στη διεύθυνση του σπιτιού σου εάν είναι δυνατό, ή στο πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο παραλαβής.


Ο χρόνος παράδοσης για προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα ποικίλλει από 2 εργάσιμες μέρες στις περιοχές που βρίσκονται τα καταστήματά μας, έως 5 εργάσιμες ημέρες για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Για προϊόντα μεγάλου όγκου διαθέτουμε ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά-γερανούς. Οι οδηγοί μας θα αφήσουν τα προϊόντα στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι σου.

Αξιοποίησε τη λύση μεταφοράς που ταιριάζει καλύτερα στο περιεχόμενο της παραγγελίας σου.

Οι χρεώσεις αποστολής υπολογίζονται με βάση τον όγκο ολόκληρης της παραγγελίας σου.

Μικρά και ελαφριά πακέτα
Τα μικρά και ελαφριά πακέτα παραδίδονται εντός 2 εργάσιμων ημερών, από Δευτέρα έως Σάββατο, στις περιοχές που βρίσκονται τα καταστήματά μας..

Βαριά και ογκώδη προϊόντα
Kατά την αποστολή της παραγγελίας, ο μεταφορέας που έχει αναλάβει την παράδοση των αγορών σου, θα επικοινωνήσει μαζί σου για να επιβεβαιώσει την ημερομηνία παράδοσης. 

Η παράδοση πραγματοποιείται μεταξύ 8.00 π.μ. και 15.30 μ.μ., από Δευτέρα έως Παρασκευή σε όλες τις πόλεις και Σάββατο μόνο στην Λευκωσία. Ο οδηγός παραδίδει την παραγγελία στο πεζοδρόμιο.

Καμία εργασία χειρισμού (παράδοση στον όροφο ή σε συγκεκριμένο δωμάτιο) δεν πραγματοποιείται από τον μεταφορέα.


Σημεία Παραλαβής / Pick Up Points
Μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα σου από ένα από τα 100 σημεία παραλαβής στην Κύπρο από μόνο €3.20.

Τα προϊόντα παραδίδονται στο σημείο παραλαβής της επιλογής σου. Τα σημεία παραλαβής είναι ανοιχτά 6 ημέρες την εβδομάδα εργάσιμες ώρες καταστημάτων. Τα προϊόντα που είναι σε απόθεμα θα είναι διαθέσιμα εντός 3 εργάσιμων ημερών για παραλαβή.

Για αυτή την υπηρεσία ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις όσον αφορά στο βάρος και τον όγκο (1,5 μέτρο και 25 κιλά ). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικό μας κέντρο, στο 22473400

Ανάλογα με το σημείο παραλαβής που έχεις επιλέξει, θα λάβεις ένα sms που θα σε ενημερώνει για την άφιξη της παραγγελίας σου.

Για την παραλαβή απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας. Η παραγγελία σου θα παραμείνει στο σημείο παραλαβής για 14 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας αυτών των ημερών, θα γίνει ανακατεύθυνση της παραγγελίας.

top