ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ - ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ

Δεν μπορείς μόνος σου; Με ένα τηλεφώνημα, ερχόμαστε για την τοποθέτηση ή και συναρμολόγηση των αγορών σου! Εμείς για σένα!

Υπηρεσίες τοποθέτησης

Επωφελήσου από την τεχνογνωσία και τις εγγυήσεις που σου παρέχουμε κι εμπιστεύσου μας για όλες σου τις εργασίες! Με υπερηφάνεια σου προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, γι' αυτό αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση για περισσότερες από 58 κατηγορίες προϊόντων.

Τοποθέτηση προϊόντων για τη LEROY MERLIN σημαίνει:

Επιλεγμένοι, καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι επαγγελματίες.
Κάθε συνεργάτης της LEROY MERLIN (ξυλουργός, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, πλακάς κ.λπ.) έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια από την ομάδα ειδικών μας.
Όλοι οι συνεργάτες μας φέρουν την εγγύηση της LEROY MERLIN για να σου προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση. Συνεχώς εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας για την τοποθέτηση των προϊόντων μας καθώς και για τις εξελίξεις των τεχνικών και των προτύπων εγκατάστασης.
Σταθερές και καθορισμένες τιμές.
Γνωρίζεις εξαρχής τη συνολική τιμή του έργου σου. Οι τιμές εγκατάστασης των προϊόντων μας είναι προκαθορισμένες. Επίσης, μπορείς να επωφεληθείς από τις δόσεις για το κόστος εγκατάστασης και να τις συμπεριλάβεις στο πλάνο 12 -24 μηνών χωρίς τόκους.
Τηρούμε τις προθεσμίες.
Ορίζουμε μαζί την ημερομηνία της εργασίας και την εκτελούμε τη συμφωνημένη ημέρα.
Ένας μοναδικός συνομιλητής: LEROY MERLIN
Ο σύμβουλος πωλήσεων της LEROY MERLIN έχει το προνόμιο να συνομιλεί μαζί σου και να σε συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου σου.
Εγγυημένη υλοποίηση.
Η LEROY MERLIN είναι υπεύθυνη για την ορθή ολοκλήρωση της εργασίας και εγγυάται τόσο για το προϊόν όσο και για την παράδοση (από 2 χρόνια ανάλογα με την περίπτωση).

top