ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ

Υπηρεσίες κομμένες, ραμμένες και σχεδιασμένες στα μέτρα σου! Γιατί είσαι μοναδικός, όπως και οι ανάγκες σου!

INTERIOR DESIGN

Έλα στο κατάστημα και κλείσε ραντεβού με τον δικό μας διακοσμητή εσωτερικών χώρων! Μπορείς να φέρεις τα σχέδια ή οτιδήποτε θέλεις να κάνεις, κι εκείνος θα σου παραδώσει ένα ολοκληρωμένο project. Τρισδιάστατη απόδοση του έργου και βοήθεια για την επιλογή όλων των υλικών που χρειάζεσαι. Ο διακοσμητής μας αναλαμβάνει επίσης την εξυπηρέτηση πελατών B2B, όπως διαμερίσματα κ.λπ.

Κλείσε ραντεβού για να βρούμε την ιδανική λύση για σένα. 22473500 - 22473487

ΚΟΠΗ ΞΥΛΟΥ

Kοπή σανίδας, πάνελ, πάγκου εργασίας, και ραφιών ντουλαπιού: η υπηρεσία κοπής ξύλου είναι στη διάθεσή σου. Κόβουμε το ξύλο που αγόρασες από το κατάστημα, στις διαστάσεις που θέλεις. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται με σειρά εξυπηρέτησης και ισχύουν περιορισμοί. Η υπηρεσία κοπής είναι διαθέσιμη μόνο για οριζόντια και κάθετη κοπή τουλάχιστον 15cm. Το μέγιστο πάχος ξύλου είναι 4cm. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

ΡΑΦΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

Κόβουμε και ράβουμε υφάσματα στις διαστάσεις και τα σχέδια που θέλεις. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από κουρτίνες και υφάσματα που μπορούμε να ράψουμε για εσένα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το στυλ ή το σχέδιο που θέλεις και να το ζητήσεις από τον εξειδικευμένο συνεργάτη μας. Δες τον οδηγό μέτρησης κουρτίνας και την υπηρεσία ραφής.

ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Περισσότερες από 50.000 αποχρώσεις για να επιλέξεις από τα χρωματολόγιά μας με βάση το δείγμα σου! Ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας δημιουργεί το χρώμα κατευθείαν στο κατάστημα μέσα σε λίγα λεπτά. Στα καταστήματά μας θα βρεις χρώματα ξύλου, μετάλλου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εξαιρετικής ποιότητας από την Luxens, την Κraft και την Χρωτέχ. Έλα σε ένα από τα καταστήματά μας και θα ετοιμάσουμε το χρώμα σου ανάμεσα στα χιλιάδες διαθέσιμα.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις την κουζίνα των ονείρων σου! Κλείσε ραντεβού ηλεκτρονικά ή στο πλησιέστερο κατάστημα και ένας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας θα σε βοηθήσει να τη σχεδιάσεις. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία τρισδιάστατης σχεδίασης (3D Design) που διαθέτουμε, θα έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις ό,τι έχεις φανταστεί αλλά και να βρεις τις πιο έξυπνες λύσεις προσαρμοσμένες στο δικό σου χώρο.

top