Παραλαβή

προϊόντων

Παραλαβή

προϊόντων

Τα προϊόντα που είναι σε απόθεμα θα είναι διαθέσιμα εντός 4 ωρών για παραλαβή από το κατάστημα.

Για αυτή την υπηρεσία ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις όσον αφορά το βάρος και τον όγκο. Μπορείς να ενημερωθείς από το τηλεφωνικό μας κέντρο 224730400 ή να στείλεις email στο info@leroymerlin.com.cy.

Για την αποστολή της παραγγελίας σου λαμβάνεις τακτικές ενημερώσεις για την πορεια της μέσω e-mail ή sms. Ανάλογα με το σημείο παραλαβής που έχεις επιλέξει, θα λάβεις e-mail ή sms που θα σε ενημερώνει για την άφιξη της παραγγελίας σου.

Για την παραλαβή απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας.

Η παραγγελία σου θα παραμείνει στο σημείο παραλαβής για 5 εργάσιμες ημέρες.

Μετά το πέρας αυτών των ημερών, θα γίνει ανακατεύθυνση της παραγγελίας.

Pick up

points

Pick up

points

Μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα σου από ένα από τα 100+ σημεία παραλαβής στην Κύπρο από μόνο €3.20.

Τα προϊόντα παραδίδονται στο σημείο παραλαβής της επιλογής σου. Τα σημεία παραλαβής είναι ανοιχτά 6 ημέρες την εβδομάδα εργάσιμες ώρες καταστημάτων. Τα προϊόντα που είναι σε απόθεμα θα είναι διαθέσιμα εντός 3 εργάσιμων ημερών για παραλαβή.
Για αυτή την υπηρεσία ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις όσον αφορά στο βάρος και τον όγκο (1,5 μέτρο και 25 κιλά ). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με το τηλεφωνικό μας κέντρο, στο 22473400.
Ανάλογα με το σημείο παραλαβής που έχεις επιλέξει, θα λάβεις ένα sms που θα σε ενημερώνει για την άφιξη της παραγγελίας σου.
Για την παραλαβή απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας. Η παραγγελία σου θα παραμείνει στο σημείο παραλαβής για 14 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας αυτών των ημερών, θα γίνει ανακατεύθυνση της παραγγελίας.

Γιατί στην LEROY MERLIN;

Επιλεγμένοι, καταρτισμένοι
επαγγελματίες.

Σταθερές και
καθορισμένες τιμές.

Εγγυημένη
τοποθέτηση.

Τρόποι εξυπηρέτησης

Η εμπειρία στα καταστήματά μας

top