ΑΝΕΣΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Φροντίζουμε να μην σου λείψει τίποτα! Από την αρχή μέχρι το τέλος της επίσκεψής σου στo κατάστημά μας, μπορείς να απολαύσεις αμέτρητες στιγμές άνεσης!

ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

Το κατάστημά μας διαθέτει πολλές θέσεις στάθμευσης για τη δική σου εξυπηρέτηση. Υπάρχει, ακόμα, μεγάλος αριθμός θέσεων στάθμευσης κοντά στην είσοδο του καταστήματος αποκλειστικά για Άτομα με Αναπηρία (ΑμεΑ). Εδώ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας οι οποίοι πάντα σέβονται και τηρούν αυτήν την πολιτική.

ΑμεΑ

Τα άτομα με Αναπηρίες (AμεA) εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα στο κατάστημά μας, το οποίο πληρεί τις προδιαγραφές για την εύκολη μετακίνηση σε όλους τους χώρους μέσα στο κατάστημα. Για τη διευκόλυνση τους έχουμε προβλέψει ειδικά οριοθετημένες θέσεις στάθμευσης, ενώ το προσωπικό μας στην είσοδο του καταστήματος είναι στη διάθεσή σου για να σε εξυπηρετήσει.

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

Μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα και να απολαύσεις καφέ και γλυκό ή να επιλέξεις ένα σνακ από αυτά που παρασκευάζονται στο café μας.

ΑΤΜ

Θα βρεις ειδικά μηχανήματα τραπεζών για ανάληψη χρημάτων, έλεγχο υπολοίπου και πληρωμή ΔΕΚΟ.

ΕΡΜΑΡΙΑ ΦΥΛΑΞΗΣ

Στο κατάστημα μπορείς να φυλάξεις τα προσωπικά σας αντικείμενα ή τις αγορές σου σε ένα από τα αριθμημένα ερμάρια φύλαξης που θα βρεις στην είσοδο του καταστήματος. Το προσωπικό της υποδοχής είναι στη διάθεσή σου για να σε εξυπηρετήσει.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Σεβόμενοι το περιβάλλον, θα βρεις στο κατάστημα, ειδικούς κάδους για να ανακυκλώσεις τις παλιές ηλεκτρικές συσκευές αλλά και άδειες μπαταρίες. Με την ανακύκλωση συσκευών και την αντικατάστασή τους με νέα, βοηθάμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

WIFI

Σε όλο το κατάστημά μας παρέχεται δωρεάν WIFI.

top