Όλα τα αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να βάψεις!

Δες εδώ!

χρώματα - βερνίκια - καθαριστικά

Η μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα είναι στη Leroy Merlin, τον απόλυτο προορισμό για να να βρεις τα χρώματα που σου ταιριάζουν! ‘Ελα τώρα και αγόρασε το χρώμα ή τα χρώματα που θέλεις, όπως το θέλεις σε ένα κατάστημα Leroy Merlin (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα) ή επισκέψου το eshop μας www.leroymerlin.gr.

Γιατί Leroy Merlin για Χρώματα;
Γνωρίζουμε καλά πόσο σημαντικά είναι τα χρώματα για την αισθητική του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου και για αυτό έχουμε ειδικούς συνεργάτες για να σου δώσουν δωρεάν συμβουλές για να κάνεις τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων και να κερδίσεις τις εντυπώσεις! Εδώ θα βρεις το πιο ευρύ χρωματολόγιο για να βρεις τις αποχρώσεις που θες και να δημιουργήσεις ιδανικά χρώματα τοίχου, για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο (οικολογικά) αλλά και για όλους τους άλλους χώρους του σπιτιού σου.

Τι θα βρεις:
Χρώματα πλαστικά (εσωτερικού χώρου) ή ακρυλικά (εξωτερικού), χρώματα μηχανής (κατά παραγγελία), χρώματα κιμωλίας (μπογιές και σπρέι), βερνίκια ξύλου και ειδικά χρώματα για εφαρμογή σε ξύλινη ή μεταλλική επιφάνεια, αντισκωριακά χρώματα αλλά και όλα τα αξεσουάρ βαψίματος!

Γιατί Leroy Merlin και για τον επαγγελματία ελαιοχρωματιστή;
Επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες σου και κάνουμε πράξεις για αυτό. Έλα σε κάποιο κατάστημα Leroy Merlin και ενημερώσου για τις ειδικές παροχές και διευκολύνσεις που κάνουμε στους συνεργαζόμενους τεχνίτες και στους ελαιοχρωματιστές.

Για Χρώματα λοιπόν μόνο στη Leroy Merlin!Ιδέες και συμβουλές


top