Γνώρισε τα ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΣ. Τις μάρκες ιδιωτικής ετικέτας της LEROY MERLIN.

Στη LEROY MERLIN έχουμε αναπτύξει τις δικές μας μάρκες. Με τη διάθεση αυτών, εξυπηρετούμε κατοίκους που θέλουν να ανακαινίσουν, ανανεώσουν, επισκευάσουν, διακοσμήσουν ή να διαρρυθμίσουν το σπίτι τους. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών λύσεων που καλύπτουν οικοδομικές, μονωτικές, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εργασίες, φωτισμό, ασφάλεια, διακόσμηση, θέρμανση, κηπουρική, projects ανακαίνιση μπάνιου, δαπέδων και κουζίνας και πολλές ακόμη λύσεις για τη βελτίωση της κατοικίας!

Οι ομάδες ανάπτυξης προϊόντων, διασφάλισης ποιότητας και αλυσίδας εφοδιασμού της LEROY MERLIN και του ομίλου ADEO συνεργάζονται για να προσφέρουν λύσεις που έχουν αναπτυχθεί από κοινού με τους πελάτες μας, ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικότερα σε όλες τις προσδοκίες τους: προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρονται σε προσιτές τιμές και έχουν θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους και τον πλανήτη. Έτσι σχεδιάζονται τα προιόντα ιδιωτικών ετικετών της LEROY MERLIN.

Αυτές είναι οι δικές μας μάρκες. Οι μάρκες που παράγουμε εμείς και τις προσφέρουμε ΕΙ-ΔΙΚΑ για τους πελάτες μας! Πρόκειται για 15 ξεχωριστές μάρκες που μπορεί να βρει κανείς αποκλειστικά στα καταστήματα LEROY MERLIN και εξασφαλίζουν απαράμιλλη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

top