Για κάθε κατασκευή είμαστε δίπλα σου!

Εάν έχεις μια εργασία κατασκευής, ανακαίνισης, συντήρησης ή DIY, χρειάζεσαι αποτελεσματικά προϊόντα που εξασφαλίζουν ένα βέλτιστο ποιοτικό αποτέλεσμα.

Με τα προϊόντα AXTON έχεις ό,τι χρειάζεσαι, από στόκους, κονιάματα, μονωτικά, κόλλες και άλλες αξιόπιστες λύσεις για να στεγανοποιήσεις, να σοβατίσεις, να εγκαταστήσεις δάπεδα, αλλά και να ανεγείρεις τοίχους.

Η χρήση της κατάλληλης κόλλας πλακιδίων είναι πολύ σημαντική καθώς εξασφαλίζεις την σωστή τοποθέτηση των πλακιδίων και παράλληλα διασφαλίζεις ότι θα παραμείνουν έτσι για όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Η Axton σου προσφέρει μια γκάμα επιλογών για να επιλέξεις την κατάλληλη κόλλα για τον τύπο πλακιδίου που διαθέτεις και σου εγγυάται τη βέλτιστη τεχνικά λύση σε κάθε πρόβλημα τοποθέτησης.

Τα αεροστόπ Axton είναι ιδανικά για να σφραγίζουν τα κενά στις πόρτες και στα παράθυρα, προσφέροντας προστασία από τον αέρα, την σκόνη, τα έντομα και τους θορύβους. Στη LEROY MERLIN θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε αεροστόπ Spaceo σε διάφορα χρώματα και διαστάσεις ώστε να διαλέξεις αυτο που ταιριάζει στις ανάγκες σου.

top