Πρακτικές, προσαρμόσιμες και διακοσμητικές λύσεις αποθήκευσης για ένα τακτοποιημένο σπίτι!

Η διατήρηση της τάξης στο σπίτι είναι πολύ εύκολη με τα SPACEO.

Ανακάλυψε τις αμέτρητες λύσεις αποθήκευσης και τακτοποίησης που προσφέρει η LEROY MERLIN για να οργανώσεις κάθε γωνιά του σπιτιού σου. Από την είσοδο, στο διάδρομο μέχρι το κυρίως καθιστικό, το υπνοδωμάτιο και την αποθήκη τώρα μπορείς να προσφέρεις τη λειτουργικότητα που χρειάζεσαι στο χώρο σου μέσα από μεγάλη ποικιλία και λύσεις σε κουτιά αποθήκευσης, ράφια τοίχου, κρεμάστρες δαπέδου, ραφιέρες, παπουτσοθήκες, κρεμάστρες ρούχων, ντουλάπες εξωτερικού χώρου.

Τα SPACEO είναι εκεί για να σε βοηθήσουν να βάλεις τάξη στην καθημερινότητά σου χάρη στις έξυπνες και αισθητικές λύσεις τους. Τα προϊόντα αυτά είναι σχεδιασμένα για κάθε είδους ανάγκες, με στόχο να κάνουν την τάξη εύκολη και διασκεδαστική.

Τα προϊόντα SPACEO είναι ανθεκτικά και σχεδιασμένα για να διαρκούν. Αύξησε τους αποθηκευτικούς σου χώρους αξιοποιώντας στο έπακρο τον χώρο σου και δημιουργώντας μοναδικές γωνιές αποθήκευσης που σου ταιριάζουν.

Το μπαλκόνι σου, ένας μικρός εξωτερικός χώρος που σου επιτρέπει να αναπνέεις καθαρό αέρα και να χαλαρώνεις. Αυτά τα λίγα επιπλέον τετραγωνικά μέτρα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να αποθηκεύσεις τα πράγματά σου. Όλα τα μικρά καθημερινά αντικείμενα θα βρουν τη θέση τους με τις λύσεις αποθήκευσης SPACEO. Χάρη στις ντουλάπες εξωτερικού χώρου που έχουν σχεδιαστεί για στεγασμένους εξωτερικούς χώρους, τα πράγματά σου θα είναι προστατευμένα από τον άνεμο, το κρύο και τη βροχή.

Αξιοποίησε και δημιούργησε αποθηκευτικούς χώρους στο σαλόνι σου, με τις πιο έξυπνες ιδέες οργάνωσης! Ο πιο πολυχρηστικός και πολυσύχναστος χώρος του σπιτιού, χρειάζεται οργάνωση και ευελιξία. Βρες λύσεις σε διακοσμητικά ράφια τοίχου ώστε να διακοσμήσεις τα αγαπημένα σου αντικείμενα και βιβλία.

Τα κουτιά αποθήκευσης είναι μια από τις πιο χρήσιμες και βολικές λύσεις αποθήκευσης και τακτοποίησης του σπιτιού. Με τα κουτια και καλάθια αποθήκευσης Spaceo θα τα βάλεις όλα σε τάξη. Στη LEROY MERLIN θα βρεις ευρεία γκάμα για να διαλέξεις αυτο που καλύπτει τις ανάγκες σου.

Οι θήκες αποθήκευσης ρούχων Spaceo είναι η ιδανική λύση για να αποθηκεύσεις τα ρούχα σου γρήγορα και αποτελεσματικά. Στην LEROY MERLIN θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε θήκες αποθήκευσης ρούχων και θήκες εξοικονόμησης χώρου ώστε να τα βάλεις όλα σε τάξη.

Οι παπουτσοθήκες Spaceo είναι η ιδανική λύση όχι μόνο για να οργανώσεις και να αποθηκεύσεις τα παπούτσια σου αλλα και να τα διατηρείς προστατευμένα και καθαρά απο τις σκόνες. Στη LEROY MERLIN διαθέτουμε ευρεία γκάμα σε παπουτσοθήκες Spaceo σε διάφορες διαστάσεις, στυλ και υλικά ωστε να βρεις αυτη που ταιριάζει με τις ανάγκες σου.

Οι κρεμάστρες Spaceo είναι η ιδανική λύση για τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου καθώς μπορείς να οργανώσεις εύκολα την ντουλάπα σου και να εξοικονομήσεις επιπλέον χώρο. Βρες τεράστια ποικιλία και έξυπνες λύσεις από κρεμάστρες Spaceo μόνο στα LEROY MERLIN.

Με τις ραφιέρες Spaceo μπορεις να οργανώσεις όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα όπως εργαλεία, προϊόντα οικιακής χρήσης, προϊόντα καθαρισμού κτλ, ώστε να μπορείς να βρεις καθημερινά όλα όσα χρειάζεσαι εύκολα και αποτελεσματικά. Ποικιλία σε χρώματα και υλικά ώστε να βρεις αυτη που σου ταιριάζει και καλύπτει τις ανάγκες σου μόνο στη LEROY MERLIN.

Tα υφασμάτινα κουτιά αποθήκευσης Spaceo μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις για να αποθηκεύσεις οτι μπορεις να φανταστείς, να τα βάλεις στην ντουλάπα σου για έξτρα οργάνωση και αποθήκευση αλλα και να τα χρησιμοποιησεις ως διακοσμητικό στοιχείο στο χώρο σου. Στη LEROY MERLIN σου προσφέρουμε αμέτρητες επιλογές από υφασμάτινα κουτιά οργάνωσης και αποθήκευσης για να διαλέξεις ανάλογα με τα δικά σου, προσωπικά κριτήρια, αυτά που θα σε εξυπηρετήσουν καλύτερα.

top