Απογείωσε τη δύναμή σου στον κήπο!

Οι εργασίες συντήρησης στον κήπο σου θα είναι ταχύτερες και ευκολότερες με τη βοήθεια των μηχανημάτων Sterwins. Τα μηχανοκίνητα εργαλεία STERWINS είναι αποτελεσματικά, εργονομικά, ασφαλή και θα σε βοηθήσουν να φροντίσεις τον υπαίθριο χώρο σου με λιγότερη σωματική προσπάθεια και καλύτερα αποτελέσματα. Κλάδεψε, κούρεψε, δημιούργησε το δικό σου κομπόστ ή άντλησε νερό για άρδευση με τα STERWINS.

Η σωστή αντλία STERWINS για κάθε σκοπό. Η STERWINS σου προσφέρει μια ευρεία γκάμα αντλιών. Απομάκρυνση νερού από ένα πλημμυρισμένο κελάρι, πότισμα του κήπου και των λαχανικών σου με τη συλλογή βρόχινου νερού, άδειασμα της πισίνας σου μετά τη σεζόν...
Υπάρχουν αντλίες προσαρμοσμένες σε κάθε χρήση. Όλες οι αντλίες μας υποβάλλονται σε αυστηρές δοκιμές απόδοσης και αντοχής. Οι αντλίες STERWINS είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν χάρη στις οδηγίες χρήσης.

Kηπουρική με ευχαρίστηση! Από την άνεση στη χρήση, στον κήπο χρειάζεσαι αυτονομία, εργονομία και ελαφρότητα. Η STERWINS αναπτύσσει εργαλεία με μέγιστη άνεση για όλους και σου παρέχει όλες τις συμβουλές που χρειάζεσαι για να πετύχεις. Με αυτά μπορείς να κινηθείς ομαλά και να έχεις τον έλεγχο σε όλες τις καταστάσεις. Από θερμικά εργαλεία μέχρι ηλεκτρικά εργαλεία και μπαταρίες, θα βρεις τα κατάλληλα εργαλεία για σένα.

H STERWINS προσφέρει μεγάλη γκάμα σε ψαλίδια μπορντούρας. Το ιδανικό εργαλείο για να διατηρείς τους θάμνους και τα δέντρα του κήπου σου σε άριστη κατάσταση! Διάλεξε ανάμεσα σε δεκάδες ψαλίδια μπορντούρας ηλεκτρικά και βενζίνης ιδανικά για θάμνους, κλαδιά και χόρτα και κάνε αποτελεσματικά τη δουλειά σου στο κήπο ή το χωράφι σου.

Ο κήπος της LEROY MERLIN τα έχει όλα και φυσικά ανάμεσα στα μηχανοκίνητα εργαλεία κήπου θα βρεις θαμνοκοπτικά κατάλληλα για όποιο είδος κήπου κι αν τα χρειάζεσαι. Με το κατάλληλο θαμνοκοπτικό μπορείς να απαλλαγείς από τα χορτάρια, τα ξερόχορτα, τα αγριόχορτα και τις παραφυάδες, ενώ ταυτόχρονα να περιποιηθείς τους θάμνους του κήπου σου γρήγορα και άνετα χάρη στα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές τους.
Θαμνοκοπτικά STERWINS βενζίνης και ηλεκτρικά. Ξέχασε τα ζιζάνια με μια μηχανή που προσαρμόζεται στον κήπο σoυ.

Σχεδιάζουμε μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης που είναι ιδανικά για την αποκατάσταση της αρχικής εμφάνισης των εξωτερικών σου επιφανειών: μια βεράντα, ένας τοίχος, μια οροφή, ένα ποδήλατο, ένα αυτοκίνητο...
Σχεδιασμένα για να σου προσφέρουν εξαιρετικά αποτελεσματική απόδοση καθαρισμού σε όλους τους τύπους επιφανειών. Η αναλογία μεταξύ του "ρυθμού ροής/πίεσης" αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα της εργασίας και έτσι εξασφαλίζει ότι οι εργασίες καθαρισμού είναι πολύ λιγότερο χρονοβόρες, κουραστικές και απαιτητικές σε νερό: έως και 5 φορές λιγότερη κατανάλωση από ένα συμβατικό λάστιχο κήπου.
Υπάρχει μια πλήρης σειρά συμβατών εξαρτημάτων που σου επιτρέπουν, για παράδειγμα, να καθαρίζεις υδρορροές, εύθραυστες επιφάνειες (ξύλινα δάπεδα κ.λπ.).

Διατήρησε την αυλή και τον κήπο τακτοποιημένο!
H STERWINS διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από φυσητήρες σε καταπληκτικές τιμές και πολλές δυνατότητες. Διάλεξε ανάμεσα σε δεκάδες φυσητήρες ηλεκτρικούς, βενζίνης ή μπαταρίας για να φυσάς ή να σκουπίζεις με ηλεκτρική σκούπα τα φύλλα και να διατηρείς την αυλή και τον κήπο τακτοποιημένο. Με τους φυσητήρες STERWINS κάνε αποτελεσματικά τη δουλειά σου στο κήπο ή την αυλή σου.

Τα αλυσοπρίονα STERWINS θα σου λύσουν τα χέρια για τις εργασίες σου! Aπό τα πλέον απαραίτητα εργαλεία για την κοπή δέντρων και κλαδιών, για τις εργασίες στον κήπο ή στο χωράφι σου. Αλυσοπρίονα μπαταρίας, ηλεκτρικά, τηλεσκοπικά ή αλυσοπρίονα βενζίνης! Σε εμάς θα βρεις αλυσοπρίονα STERWINS κατάλληλα για τον κήπο, το κτήμα ή το δάσος, για κάθετο κόψιμο ή για σχίσιμο κορμών ιδανικά για περιστασιακή, συχνή αλλά και εντατική χρήση! Ακόμη μπορείς να διαλέξεις το νέο σου αλυσοπρίονο με βάση την ισχύ του, από 500 W μέχρι και 2400 W! Αν είσαι επαγγελματίας του κήπου, ένα ποιοτικό αλυσοπρίονο όπως τα STERWINS σου είναι άκρως απαραίτητο.

H Sterwins διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία από μηχανές φινιρίσματος σε καταπληκτικές τιμές. Διάλεξε μηχανές φινιρίσματος ιδανικές για γκαζόν, χόρτα και αγριόχορτα και κάνε αποτελεσματικά τη δουλειά σου στο κήπο ή το χωράφι σου.

top