ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχεις απορίες σχετικά με τους τρόπους εξυπηρέτησης που προσφέρουμε ή την παραγγελία σου; Εδώ θα βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!
Φροντίζουμε για τις ανάγκες των πελατών μας
Tηλεφωνικές αγορές

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 07:00 – 19:00 και Κυριακή 10:00 - 19:00, έχοντας ενισχυθεί με επιπρόσθετο προσωπικό για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου. Για τηλεφωνικές παραγγελίες ή οποιαδήποτε απορία, κάλεσε στο κατάστημα - 22473400.
ANOIXTA καταστήματα για τους επαγγελματίες

Το εξωτερικό μέρος του καταστήματός μας επαναλειτουργεί αποκλειστικά για την κατηγορία των κατασκευαστικών υλικών και την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του κατασκευαστικού κλάδου. Θα τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.
divider
Φροντίζουμε για την ασφάλεια όλων

Από την έναρξη της πανδημίας την περασμένη άνοιξη, μέλημά μας ήταν πάντα η ασφάλεια και η υγεία τόσο των ανθρώπων μας όσο και των πελατών. Οι εργαζόμενοί μας λαμβάνουν τακτική ενημέρωση για τα θέματα που τους αφορούν, καθώς και για τη σημασία τήρησης των ενδεδειγμένων μέτρων προφύλαξης στον χώρο εργασίας.

Παράλληλα, η ομάδα του τηλεφωνικού κέντρου, αλλά και η ομάδα του καταστήματος, εργάζονται κάτω από αυστηρότατα μέτρα, τόσο σε επίπεδο προσωπικής φροντίδας όσο και υγιεινής υποδομών. Έτσι, μπορούν να αισθάνονται ασφαλείς και "σαν στο σπίτι τους".
Είμαστε έτοιμοι να σε υποδεχτούμε ξανά στο κατάστημά μας.

divider
Συχνές ερωτήσεις

+ - Πώς μπορώ να κάνω παραγγελία;

Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου:

1. Τηλεφωνικά στο κατάστημα στο 22473400, το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της LEROY MERLIN λειτουργεί Δευτέρα-Σάββατο 08.00-19.00

2. Με email στο info@leroymerlin.com.cy στέλνοντας συγκεκριμένα τους κωδικούς που θέλεις με τις αντίστοιχες ποσότητες καθώς και τα πλήρη στοιχεία χρέωσης (Ονοματεπώνυμο, κινητό, email, διεύθυνση αποστολής, στοιχεία τιμολογίου αν αφορά τιμολόγιο)

4. Με επίσκεψη στο εξωτερικό μέρος του καταστήματός μας, που λειτουργεί αποκλειστικά για την κατηγορία των κατασκευαστικών υλικών και την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του κατασκευαστικού κλάδου. Θα τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

+ - Πως μπορώ να πληροφορηθώ για την εξέλιξη της παραγγελίας μου;

Αν θέλεις να μάθεις για την εξέλιξη της παραγγελίας σου, μπορείς:

1. Να καλέσεις στο κατάστημα στο 22473400

2. Να στείλεις τον αριθμό παραγγελίας σου στο info@leroymerlin.com.cy

+ - Είχα προγραμματίσει μια τοποθέτηση. Πότε θα γίνει;

Εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας για την εξάπλωση του κορωνοϊού, ενδέχεται να υπάρχουν τροποποιήσεις στον προγραμματισμό των τοποθετήσεων. Θα επικοινωνήσει μαζί σου το κατάστημα για τις λεπτομέρειες.

+ - Θέλω να κάνω επιστροφή ενος προϊόντος. Τι πρέπει να κάνω;

Μην ανησυχείς! Παρατείναμε τη δυνατότητα επιστροφής για ένα (1) επιπλέον μήνα από το άνοιγμα του καταστήματος. Εσύ, φρόντισε να διατηρήσεις το προϊόν όπως το παρέλαβες ώστε να το επιστρέψεις μόλις ανοίξει και πάλι το κατάστημα μας.

+ - Παρέλαβα την παραγγελία μου και ένα προϊόν ήταν ελαττωματικό. Πώς θα γίνει η αντικατάσταση;

Λυπούμαστε γι’αυτό και θα δρομολογήσουμε άμεσα την αντικατάσταση. Θα χρειαστεί να επικοινωνήσεις με το κατάστημα ή να στείλεις email στο info@leroymerlin.com.cy. Η αντικατάσταση αποστέλλεται δωρεάν, αφού το κατάστημα παραλάβει το ελαττωματικό προϊόν, με την προϋπόθεση ότι η ευθύνη της βλάβης είναι της LEROY MERLIN.

+ - Έχω πιστωτικό κουπόνι επιστροφής. Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω για τηελεφωνική παραγγελία;

Το πιστωτικό κουπόνι επιστροφής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για αγορές στο φυσικό κατάστημα. Με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν, για την εξυπηρέτησή σου, να γνωρίζεις ότι έχει δοθεί παράταση για χρήση των κουπονιών ένα (1) επιπλέον μήνα από το άνοιγμα του καταστήματος.

+ - Μπορώ να παραγγείλω χρώματα ανάμειξης;

Όσο διαρκεί η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων, μπορείς να παραγγείλεις χρώματα ανάμειξης τηλεφωνικά ή με email στο info@leroymerlin.com.cy εφόσον γνωρίζεις τους κωδικούς χρωμάτων που θέλεις.

+ - Θέλω να παραγγείλω ξυλεία "στα μέτρα μου". Μπορώ να παραγγείλω τηλεφωνικά τα είδη ξυλείας που χρειάζομαι και να τα κόψετε σε συγκεκριμένες διαστάσεις;

Όσο διαρκεί η αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων, δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία κοπής ξυλείας με τηλεφωνική παραγγελία.

+ - Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Λυπούμαστε που θέλεις να ακυρώσεις την παραγγελία σου! Για να σε βοηθήσουμε με την ακύρωση, επικοινώνησε μαζί μας με ένα email στο info@leroymerlin.com.cy ή τηλεφωνικά στο 22473400.

+ - Πώς μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας εκτός από τους τρόπους που αναφέρετε παραπάνω ανά περίπτωση;

Εκτός από τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών, θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και με τους παρακάτω τρόπους:

1.Στείλε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook και θα σου απαντήσουμε άμεσα

3.Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρεις στην ενότητα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ στην ιστοσελίδα μας.

+ - Ποιό είναι το ωράριο λειτουργίας του τηλεφωνικού κέντρου και του καταστήματος LEROY MERLIN;

Το τηλεφωνικό κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο από τις 08.00π.μ. έως τις 19.00μ.μ. Mε κυβερνητική απόφαση το κατάστημά μας παραμένει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

Δεν βλέπουμε την ώρα να είμαστε ξανά μαζί, από κοντά. Μέχρι τότε, #menoumeasfaleis και φροντίζουμε όλοι μαζί για το κοινό καλό, τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε. Θα μείνουμε σπίτι, θα δουλέψουμε ξανά στην κουζίνα, θα ζωγραφίσουμε (σ)το χαλί και (σ)τον τοίχο, θα παίξουμε ποδόσφαιρο στο σαλόνι... Και #giatospitimas που μας φροντίζει όλη αυτή την περίοδο… φροντίζει η LEROY MERLIN!

Η ομάδα της LEROY MERLIN

divider
top