Παράδοση προϊόντων σε όλη την Κύπρο
Τοποθέτηση προϊόντων
Εσωτερική Διακόσμηση

Καθαριστικά Γενικής Χρήσεως

Βρέθηκαν 12 προϊόντα
Product1
Κωδ: 61822271
Καθαριστικό BARTOLINE Sugar soap για είδη κουζίνας, σπίτι, κουζίνα, μπάνιο. Διατίθεται σε μπουκάλι των 0.5L είναι κατάλληλο για καθαρισμό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Έχει την δυνατότητα να εισχωρεί στις επιφάνειες και να απομακρύνει υπολείμματα υλικών καθώς και δύσκολους συσσωρευμένους λεκέδες, όπως λάδια, άλατα, χώμα, λάσπη, μούχλα, κ.α.
1,80
Product1
Κωδ: 61822285
Καθαριστικό BARTOLINE Sugar soap για είδη κουζίνας, σπίτι, κουζίνα, μπάνιο. Διατίθεται σε σπρέυ των 0.5L είναι κατάλληλο για καθαρισμό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Έχει την δυνατότητα να εισχωρεί στις επιφάνειες και να απομακρύνει υπολείμματα υλικών καθώς και δύσκολους συσσωρευμένους λεκέδες, όπως λάδια, άλατα, χώμα, λάσπη, μούχλα, κ.α.
3,20
Product1
Κωδ: 61782014
Αντιμουχλικό DECOFIX Mould Cleaner spray για αφαίρεση μούχλας. Διατίθεται σε σπρέυ των 0.5L είναι κατάλληλο για προστασία τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Εξαφανίζει εύκολα και γρήγορα μούχλα και άλγη από σημεία όπου συσσωρεύεται η υγρασία όπως σε τοίχους, δάπεδα, μπάνια, κουζίνα, αποθήκες κ.λ.π.
3,25
Product1
Κωδ: 61840156
Καθαριστικό DECOFIX Acetone για τζάμια, ταπετσαρίες, μοκέτες. Διατίθεται σε μπουκάλι των 1L είναι κατάλληλο για καθαρισμό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Έχει την δυνατότητα να εισχωρεί στις επιφάνειες και να απομακρύνει υπολείμματα υλικών καθώς και δύσκολους συσσωρευμένους λεκέδες, όπως λάδια, άλατα, χώμα, λάσπη, μούχλα, κ.α.
3,30
Product1
Κωδ: 61446595
Καθαριστικό για μπάνιο, είδη κουζίνας, σκάφος, γενική χρήση. Διατίθεται σε σπρέυ των 1L είναι κατάλληλο για καθαρισμό, προστασία τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Έχει την δυνατότητα να εισχωρεί στις επιφάνειες και να απομακρύνει υπολείμματα υλικών καθώς και δύσκολους συσσωρευμένους λεκέδες, όπως λάδια, άλατα, χώμα, λάσπη, μούχλα, κ.α.
3,40
Product1
Κωδ: 60513705
Καθαριστικό BISON Air Max για παρκέ, σπίτι, φυσική πέτρα, μωσαϊκό, πλακάκια και φυσική πέτρα, γυάλινα αντικείμενα, τεχνητή πέτρα, μάρμαρα, μπάνιο, καμινάδες, τσιμέντο, σκάφος, αποχέτευση, κουζίνα, γενική χρήση. Διατίθεται σε σπρέυ των 0.5L είναι κατάλληλο για καθαρισμό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Έχει την δυνατότητα να εισχωρεί στις επιφάνειες και να απομακρύνει υπολείμματα υλικών καθώς και δύσκολους συσσωρευμένους λεκέδες, όπως λάδια, άλατα, χώμα, λάσπη, μούχλα, κ.α.
5,45
Product1
Κωδ: 61923162
Καθαριστικά μαντηλάκια BARTOLINE All purpose wipes για γενική χρήση. Είναι κατάλληλα για καθαρισμό χεριών και εργαλείων τόσο εσωτερικών όσο και εξωτερικών επιφανειών.
5,60
Product1
Κωδ: 60227265
Καθαριστικό HG για μάρμαρα, φυσική πέτρα. Διατίθεται σε μπουκάλι των 1L είναι κατάλληλο για καθαρισμό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Έχει την δυνατότητα να εισχωρεί στις επιφάνειες και να απομακρύνει υπολείμματα υλικών καθώς και δύσκολους συσσωρευμένους λεκέδες, όπως λάδια, άλατα, χώμα, λάσπη, μούχλα, κ.α.
6,25
Product1
Κωδ: 60227244
Καθαριστικό HG για πλακάκια και φυσική πέτρα. Διατίθεται σε μπουκάλι των 1L είναι κατάλληλο για καθαρισμό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Έχει την δυνατότητα να εισχωρεί στις επιφάνειες και να απομακρύνει υπολείμματα υλικών καθώς και δύσκολους συσσωρευμένους λεκέδες, όπως λάδια, άλατα, χώμα, λάσπη, μούχλα, κ.α.
6,95
Product1
Κωδ: 60227223
Καθαριστικό HG για πλακάκια και φυσική πέτρα. Διατίθεται σε μπουκάλι των 1L είναι κατάλληλο για καθαρισμό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Έχει την δυνατότητα να εισχωρεί στις επιφάνειες και να απομακρύνει υπολείμματα υλικών καθώς και δύσκολους συσσωρευμένους λεκέδες, όπως λάδια, άλατα, χώμα, λάσπη, μούχλα, κ.α.
7,80
Product1
Κωδ: 60227286
Καθαριστικό HG για μάρμαρα, φυσική πέτρα. Διατίθεται σε σπρέυ των 0.5L είναι κατάλληλο για καθαρισμό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Έχει την δυνατότητα να εισχωρεί στις επιφάνειες και να απομακρύνει υπολείμματα υλικών καθώς και δύσκολους συσσωρευμένους λεκέδες, όπως λάδια, άλατα, χώμα, λάσπη, μούχλα, κ.α.
8,60
Product1
Κωδ: 61166315
Διαβρωτικό RUST-OLEUM Green Paint Stripper για γενική χρήση. Διατίθεται σε σπρέυ των 0.5L είναι κατάλληλο για αφαίρεση παλαιών χρωμάτων και βερνικιών από οποιαδήποτε επιφάνεια τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
8,60