Παράδοση προϊόντων σε όλη την Κύπρο
Τοποθέτηση προϊόντων
Εσωτερική Διακόσμηση

Αξεσουάρ Και Πιστόλια Σιλικόνης

Φίλτρα

Εύρος Τιμής
Βρέθηκαν 6 προϊόντα
Product1
Κωδ: 60425253
Πιστόλι σιλικόνης από μέταλλο. Είναι κατάλληλο για χρήση σιλικόνης σε επισκευές, διακοσµήσεις, µονταρίσµατα, εργασίες μόνωσης και στερέωσης. Είναι ιδανικό για γρήγορες και ελαφριές εργασίες γύρω από το σπίτι.
1,35
Product1
Κωδ: 60931752
Πολυεργαλείο σιλικόνης BISON από πλαστικό. Είναι ιδανικό για την εφαρμογή και αφαίρεση αρμών σιλικόνης. Παράλληλα, έχει άψογα αποτελέσματα στην αφαίρεση παλαιάς στρώσης σιλικόνης που έχει σκληρύνει όπως και στο φινίρισμα νέων αρμών.
3,50
Product1
Κωδ: 61840065
Πλαστική χειρολαβή σπρέυ RUST-OLEUM Comfort Spray Grip από πλαστικό. Ιδανική για την μετατροπή του σπρέυ σας σε πιστόλι ψεκασμού για ένα πιο ελεγχόμενο και ομαλότερο φινίρισμα. Ένα εύχρηστο, λειτουργικό και ανθεκτικό εργαλείο που αντέχει στην επαναλαμβανόμενη χρήση.
5,50
Product1
Κωδ: 61801565
Πιστόλι ταινιών συσκευασίας SELLOPLAST από μέταλλο, πλαστικό Είναι κατάλληλο για την επικόλληση αυτοκόλλητων ταινιών συσκευασίας επάνω σε προϊόντα και κιβώτια. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους χρησιμοποιούν μεγάλες ποσότητες αυτοκόλλητης ταινίας ημερησίως και θέλουν να εξοικονομήσουν χρόνο στην επικόλληση.
5,90
Product1
Κωδ: 61880770
Πιστόλι σιλικόνης BISON Power Pistol από μέταλλο, πλαστικό με δυνατότητα περιστροφής του φυσιγγίου. Είναι κατάλληλο για χρήση σιλικόνης σε επισκευές, διακοσµήσεις, µονταρίσµατα, εργασίες μόνωσης και στερέωσης. Είναι ιδανικό για γρήγορες και ελαφριές εργασίες γύρω από το σπίτι.
15,50
Product1
Κωδ: 61749212
Πιστόλι αφρού πολυουρεθάνης από μέταλλο με δυνατότητα περιστροφής του φυσιγγίου. Είναι κατάλληλο για χρήση καθαριστικού πολυουρεθάνης, αφρού πολυουρεθάνης σε επισκευές, διακοσµήσεις, µονταρίσµατα, εργασίες μόνωσης και στερέωσης. Είναι ιδανικό για γρήγορες και ελαφριές εργασίες γύρω από το σπίτι.
25,50