ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Απόλαυσε την βόλτα σου και άσε σε εμάς τη μεταφορά ή παραλαβή των προϊόντων σου, σε σημεία που σε εξυπηρετούν, σε όλη την Κύπρο. Δίπλα σου, άμεσα και οικονομικά!

Μεταφορά προϊόντων

Από τις 13/1 μέχρι τις 31/1* προσφέρουμε  ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά σε όλες τις πόλεις για αγορές πάνω από 200€  και για αγορές από €100 μέχρι €199 προσφέρουμε μια έκπτωση -50% στο κόστος παράδοσης. 

*Η προσφορά ισχύει μόνο για παραγγελίες που γίνονται μέχρι και τις 31/1. H προσφορα δεν συνδυάζεται με αλλη και δεν ισχύει για οποιαδηποτε αλλη υπηρεσια.

Μπορείς να στείλεις παντού στην Κύπρο τα προϊόντα σου, με κόστος από 9 ευρώ, ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας σου.

Τα προϊόντα σου παραδίδονται στη διεύθυνση του σπιτιού σου εάν είναι δυνατό, ή στο πλησιέστερο διαθέσιμο σημείο παραλαβής. Ανάλογα με τη φύση των προϊόντων, μπορείς επίσης να επιλέξεις παράδοση εντός σπιτιού. Μπορείς να απευθυνθείς στον σύμβουλο πωλήσεων για τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας.

Ο χρόνος παράδοσης για προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα ποικίλλει από 48 ώρες στις περιοχές που βρίσκονται τα καταστήματά μας, έως 5 εργάσιμες ημέρες για τις πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Για προϊόντα μεγάλου όγκου διαθέτουμε ειδικά εξοπλισμένα φορτηγά-γερανούς. Οι οδηγοί μας θα αφήσουν τα προϊόντα στο πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι σου. Οι παλέτες θα τοποθετούνται απευθείας στον κήπο σου με τον τηλεσκοπικό γερανό, όταν είναι εφικτό.

Αξιοποίησε τη λύση μεταφοράς που ταιριάζει καλύτερα στο περιεχόμενο της παραγγελίας σου.

Οι χρεώσεις αποστολής υπολογίζονται με βάση τον όγκο ολόκληρης της παραγγελίας σου.

Μικρά και ελαφριά πακέτα
Τα μικρά και ελαφριά πακέτα παραδίδονται εντός 48 ωρών, από Δευτέρα έως Σάββατο. Ο οδηγός παραδίδει την παραγγελία απευθείας, στην είσοδο του σπιτιού σου, εάν αυτό είναι εφικτό.

Βαριά και ογκώδη προϊόντα
Kατά την αποστολή της παραγγελίας, ο μεταφορέας που έχει αναλάβει την παράδοση των αγορών σου, θα επικοινωνήσει μαζί σου για να επιλέξεις μια ημερομηνία παράδοσης.

Η παράδοση πραγματοποιείται μεταξύ 8.00 π.μ. και 15.30 μ.μ., από Δευτέρα έως Σάββατο. Ο οδηγός παραδίδει την παραγγελία απευθείας στο πεζοδρόμιο, μπροστά στην είσοδο του σπιτιού σου, εάν αυτό είναι εφικτό.

Καμία εργασία χειρισμού (παράδοση στον όροφο ή σε συγκεκριμένο δωμάτιο) δεν πραγματοποιείται από τον μεταφορέα.

Σημεία παραλαβής / Pick Up Points

Μπορείς να παραλάβεις τα προϊόντα σου από ένα από τα 100 σημεία παραλαβής στην Κύπρο
από μόνο €3.20.

Τα προϊόντα παραδίδονται στο σημείο παραλαβής της επιλογής σου. Τα σημεία παραλαβής είναι ανοιχτά 6 ημέρες την εβδομάδα εργάσιμες ώρες καταστημάτων. Τα προϊόντα που είναι σε απόθεμα θα είναι διαθέσιμα εντός 3 ημερών για παραλαβή.

Για αυτή την υπηρεσία ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις όσον αφορά στο βάρος και τον όγκο. Μπορείς να ενημερωθείς από το τηλεφωνικό μας κέντρο.

Για την αποστολή της παραγγελίας σου σε ενημερώνουμε μέσω e-mail. Ανάλογα με το σημείο παραλαβής που έχεις επιλέξει, θα λάβεις ένα e-mail που θα σε ενημερώνει για την άφιξη της παραγγελίας σου.

Για την παραλαβή απαιτείται η επίδειξη ταυτότητας. Η παραγγελία σου θα παραμείνει στο σημείο παραλαβής για 14 εργάσιμες ημέρες. Μετά το πέρας αυτών των ημερών, θα γίνει ανακατεύθυνση της παραγγελίας