*Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, θα υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοσή τους. Ζητούμε την κατανόησή σας και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την εξυπηρέτησή σας.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Αξεσουάρ Τζακιού

Αξεσουάρ τζακιού σε μεγάλη ποικιλία και οικονομικές τιμές μόνο στη Leroy Merlin! Έλα και θα βρεις σετ καθαρισμού τζακιού, καλάθια για τα ξύλα, σκουπάκια, μασιες, τσιμπίδες, φτυάρια, κουβά εργαλείων τζακιού, κουτιά αποθήκευσης για πελλετ και μπρικέτες και αλλα πολλά, κατασκευασμένα από κορυφαία υλικά για μέγιστη αντοχή και εργονομία! Όλα τα είδη τζακιού θα τα βρεις στα ράφια της Leroy Merlin, σε διάφορα χρώματα για να ταιριάξουν απόλυτα με την αισθητική του χώρου σου. Ό,τι εξάρτημα χρειαστείς για το τζάκι σου είναι στα καταστήματά μας, σε ανταγωνιστικές τιμές για όλους! Αν θέλεις να απολαμβάνεις περισσότερα προνόμια και εκπτώσεις τότε εγγράψου στο club μελών της Lerory Merlin και κάνε τις αγορές με ακόμα περισσότερο κέρδος. Ο προορισμός σου φέτος για την οικονομική θέρμανση του σπιτιού σου είναι ένας και λέγεται Leroy Merlin!

1 - 15 / 58 Προϊόντα