ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπίτι, με τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €100 & σε όλες τις παραγγελίες με παράδοση στα Pick up Points!

* Λόγω υψηλού όγκου παραγγελιών, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Σόμπες Υγραερίου

Σόμπες υγραερίου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου σε μοναδικές τιμές, μόνο στη Leroy Merlin! Ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές για να επιλέξεις την κατάλληλη σόμπα υγραερίου που θα καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες σου για θέρμανση. Οι σόμπες υγραερίου χαρακτηρίζονται από την υψηλή και ταχεία τους απόδοση, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Οι σόμπες αερίου αποτελούν μια λύση για μικρούς αλλά και μεγάλους χώρους, ενω η χρήση τους σε εξωτερικούς χώρους, όπως κήπους, καφετέριες, κλπ είναι η πλέον ενδεδειγμένη λόγω της χαμηλής τους κατανάλωσης αλλά και της αποτελεσματικότητάς τους. Στη Leroy Merlin φιλοξενούμε την σειρά "EQUATION" με σόμπες Α' ενεργειακής κλάσης, νέας τεχνολογίας. Ρωτήστε έναν από τους εξειδικευμένους μας συμβούλους για να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιλογή της σόμπας υγραερίου.

1 - 11 / 11 Προϊόντα