*Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, θα υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοσή τους. Ζητούμε την κατανόησή σας και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την εξυπηρέτησή σας.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Αντλίες Θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας είναι από τις πλέον οικολογικές και οικονομικές λύσεις θέρμανσης κατοικίας που μπορείς να επιλέξεις!
Βρες κορυφαίες αντλίες θερμότητας σε πολύ οικονομικές τιμές, μόνο στα LEROY MERLIN! Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από αξιόπιστες αντλίες θερμότητας, μόνο από κορυφαίους κατασκευαστές (SAMSUNG,TOSHIBA κα), τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές!
Αν ψάχνεις την πιο οικονομική λύση και έχεις καλή μόνωση στον χώρο σου τότε μία αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών ίσως καλύπτει τις ανάγκες θέρμανσης του σπιτιού σου. Αν πάλι θέλεις ευεληξία και υψηλότερες αποδόσεις για καλύτερη και γρηγορότερη θέρμανση, τότε λογικά οι αντλίες θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών, που φτάνουν έως 80-90C ενώ κρατούν χαμηλά το κόστος λειτουργίας. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να συμβουλευτείς έναν από τους σύμβουλους θέρμανσης που έχουμε στα καταστήματά μας για να είσαι 100% σίγουρος ποια αντλία θερμότητας ταιριάζει στα τετραγωνικά και τις ανάγκες του σπιτιού σου!

Για αξιόπιστες λύσεις θέρμανσης σπιτιού με αντλίες θερμότητας, ο προορισμός είναι ένας και λέγεται LEROY MERLIN!

1 - 15 / 21 Προϊόντα