ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπίτι, με τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €100 & σε όλες τις παραγγελίες με παράδοση στα Pick up Points!

* Λόγω υψηλού όγκου παραγγελιών, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Pellet

Πελλετ (pellet) σε συσκευασία για να τροφοδοτείς χωρίς ασταμάτητα τη σόμπα σου! Το πελλετ είναι ένα νέο καύσιμο, υψηλό προδιαγραφών, με πολύ υψηλότερη από αυτή του ξύλου, με ευκολία στην αποθήκευση. Το πελλετ πρέπει να προέρχεται από πιστοποιημένη πηγή προέλευσης, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές για να διασφαλίσεις την ομαλή λειτουργίας της σόμπας σου. Στη Leroy Merlin θα βρεις πιστοποιημένα και συσκευασμένα πελλετ σε ανταγωνιστικές τιμές! Το πελλετ είναι ένα βιολογικό καύσιμο και προέρχεται από υπολείμματα επεξεργασίας ξύλου και αγροτικά απόβλητα. Χαρακτηρίζεται ως βιοκαύσιμο λόγω του τρόπου παραγωγής του. Έλα στη Leroy Merlin και αγόρασε πελλετ για να περάσεις ένα ξέγνοιαστο και...οικονομικό χειμώνα.

1 - 2 / 2 Προϊόντα
Τιμή μονάδας
5,99 € /τμχ.
Τιμή μονάδας
6,50 €