ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπίτι, με τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €100 & σε όλες τις παραγγελίες με παράδοση στα Pick up Points!

* Λόγω υψηλού όγκου παραγγελιών, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Σόμπες Χαλαζία

Σόμπες χαλαζία σε μεγάλη ποικιλία τιμών για να καλύψετε άμεσα και με ευκολία τις ανάγκες θέρμανσης των χώρων σας. Οι σόμπες χαλαζία είναι ο σύμμαχός σας απέναντι στον κρύο χειμώνα, καθώς η ευκολία στην τοποθέτηση αλλά και η απόδοσή τους, τις καθιστούν μια αποτελεσματική λύση. Στη Leroy Merlin θα βρεις σόμπες χαλαζία LUXELL, με κορυφαίες αξιολογήσεις και κριτικές από τους χρήστες τους καθώς και ρωτήστε τους εξειδικευμένους μας συμβούλους για να σας δώσουν τη γνώμη τους σχετικά με τις σόμπες χαλαζία. Βρες σόμπες χαλαζία δαπέδου, επιτοίχιες και κρεμαστές, Α' ενεργειακής κλάσης με χαμηλή κατανάλωσης και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η επιλογή μια σόμπας χαλαζία θα σου λύσει το πρόβλημα θέρμανσης σε χώρους που δεν χρήζουν μόνιμης θέρμανσης, οπως αποθήκες, δωμάτια εργασίας, μπάνια και χώροι χαμηλής επισκεψιμότητας. Ο προορισμός σου φέτος για την οικονομική θέρμανση του σπιτιού σου είναι ένας και λέγεται Leroy Merlin!

1 - 15 / 22 Προϊόντα
Τιμή μονάδας
9,90 €
Τιμή μονάδας
10,90 €
Τιμή μονάδας
24,90 €
Τιμή μονάδας
44,90 €