Θέλεις να κάνεις τον κήπο σου πιο φιλόξενο, λειτουργικό και πάνω από όλα βιώσιμο; Οι ηλιακοί λαμπτήρες είναι αυτό ακριβώς που θέλει ο κήπος σου για να «ανθίσει», χωρίς να ξοδεύει περιττή ενέργεια! Επίλεξε τους σωστούς ηλιακούς λαμπτήρες για όλα τα σημεία των εξωτερικών σου χώρων και θα θέλεις να είσαι συνέχεια στον κήπο ή την βεράντα σου. Γιατί είναι η κίνηση «ματ» που μπορείς να κάνεις για να μειώσεις τα έξοδά σου;

Τα ηλιακά φωτιστικά , εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα  που φέρνουν στο ενεργειακό τους αποτύπωμα, είναι κερδίζουν επίσης τις εντυπώσεις με την αισθητική τους και αυξάνουν την ασφάλεια κατά τη διάρκεια όλης της νύχτας!

#1 βιώσιμη επιλογή για τον κήπο σου!

Αν μέχρι τώρα δεν είχες σκεφτεί τη λύση των ηλιακών λαμπτήρων, ερχόμαστε να σε διαφωτίσουμε! Οι ηλιακοί λαμπτήρες κήπου και εξωτερικού χώρου μπορούν να φορτίσουν με ηλιακή ενέργεια και προσφέρουν μία ευχάριστη και οικολογική λύση για όλες τις απαιτήσεις φωτισμού που μπορεί να έχει ο κήπος, η αυλή και η βεράντα σου! Ουσιαστικά αξιοποιούν την ηλιακή ακτινοβολία και «γεμίζουν» τις μπαταρίες τους μέσω των φωτοβολταϊκών κυττάρων για να την επιστρέψουν μόλις υποχωρήσει ο φυσικός φωτισμός.

Οι ηλιακοί λαμπτήρες εξωτερικού χώρου είναι λαμπτήρες ανθεκτικοί, αδιάβροχοι και ενεργειακά αποδοτικοί, αλλά και πάρα πολύ πρακτικοί καθώς η εγκατάστασή τους είναι απλή και εξαιρετικά οικονομική! Αποτελούν επίσης μια έξυπνη επιλογή, όταν δεν είναι εύκολη η πρόσβαση και η σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας!

Πού να τοποθετήσεις ηλιακούς λαμπτήρες;

Αφού καταλήξεις στα αγαπημένα σου σχέδια ηλιακών λαμπτήρων, μπορείς να τους διακοσμήσεις -κυριολεκτικά- όπου σε οδηγεί η φαντασία σου! Μπορείς να τους βάλεις μέσα σε γλάστρες για να δημιουργήσεις την αίσθηση κρυφού φωτισμού και να τονίσεις τις σκιές των φυλλωμάτων των αγαπημένων σου φυτών, σε μικρά δρομάκια που οδηγούν προς το σπίτι ή το εξοχικό σου, στα δέντρα της αυλής για να δώσεις μια «ρομαντική νότα» στην αυλή σου, στις τέντες της βεράντας σου ή ακόμα και στα σημεία που δεν αγαπάς ιδιαίτερα όπως διαχωριστικά κάγκελα με τα διπλανά μπαλκόνια της βεράντας σου!

Οι ηλιακοί λαμπτήρες μπορούν να δημιουργήσουν μικρές βοηθητικές εστίες φωτισμού και να ανανεώσουν πραγματικά το σκηνικό ώστε να σε κάνουν να αλλάξεις άποψη για όλα τα εξωτερικά σημεία του σπιτιού σου!

6 πλεονεκτήματα που έχουν οι ηλιακοί λαμπτήρες!

Οι ηλιακοί λαμπτήρες αξιοποιούν την ηλιακή ενέργεια, μια ανανεώσιμη πηγή, επομένως  δεν προκαλούν περιβαλλοντική ρύπανση και έχουν μηδενική κατανάλωση ενέργειας. Συνεπώς εσύ κοιμάσαι ήσυχος και οι ηλιακοί λαμπτήρες κήπου συνεχίζουν να φωτίζουν χωρίς κανένα απολύτως κόστος!

Οι ηλιακοί λαμπτήρες είναι επίσης εύκολοι στην μετακίνηση, για να μπορείς να τους μετακινείς και  να τους τοποθετήσεις στον κήπο σου, όπου θέλεις να φέρεις λίγο φως ή να δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, δείπνων ή χαλαρωτικών βραδιών κάτω από τα αστέρια!

Είναι πολύ εύκολοι στη χρήση, καθώς προϋποθέτουν μόνο να βρίσκονται μακριά από σκιές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκεκριμένα, επειδή «τρέφονται» με ηλιακή ενέργεια που απορροφάται από τα πάνελ που έχουν ενσωματωμένα, στη σκιά δεν θα μπορούν να συσσωρεύουν αρκετή ενέργεια!

Υπάρχουν ακόμα και αδιάβροχοι ηλιακοί λαμπτήρες! Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις καιρικές συνθήκες και το μόνο που θα σε απασχολεί είναι αν υπάρχει αρκετή ηλιοφάνεια για να απορροφήσουν ενέργεια!

Έχουν εύκολη τοποθέτηση και δεν επηρεάζονται από καλώδια ρεύματος! Έτσι, οι ηλιακοί λαμπτήρες απλά τοποθετούνται όπου σε εξυπηρετεί καλύτερα, είτε θέλεις να φωτίσεις το μονοπάτι που οδηγεί στο σπίτι για ασφάλεια, ή αντικείμενα που σου αρέσουν, ή συγκεκριμένα σημεία του κήπου ή της βεράντας που έχουν ενδιαφέρον για σένα και θέλεις να τα διακοσμήσεις λίγο παραπάνω!

Υπάρχουν ποικιλία σε λαμπτήρες κήπου και τα σχέδιά τους είναι το ίδιο εντυπωσιακά με τη λειτουργικότητά τους! Μπορείς να βρεις πραγματικά ότι ψάχνεις για κάθε σημείο του σπιτιού σου όπως ηλιακά μανιτάρια, ηλιακούς λαμπτήρες δαπέδου, επιτραπέζιους ηλιακούς λαμπτήρες, φορητούς, λαμπτήρες τοίχου ή για κωλονάκια,  γιρλάντες, κρεμαστά, φαναράκια και ότι ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις, τον χώρο και τις δραστηριότητές σου στον κήπο ή την αυλή!

Οι ηλιακοί λαμπτήρες ομορφαίνουν τον... λογαριασμό σου!

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν φυσικά οι ηλιακοί λαμπτήρες είναι η οικονομία και η προστασία του περιβάλλοντος! Είναι μια πραγματικά οικολογική και βιώσιμη λύση σε φωτιστικά για όλες τις ανάγκες του κήπου και του εξωτερικού χώρου σου!

Φυσικά, δεν έχουν μόνο χαμηλό κόστος χρήσης αλλά και αγοράς! Ανακάλυψε στη γκάμα των προϊόντων μας και στις προσφορές LEROY MERLIN τα καλύτερους και πιο δυνατούς ηλιακούς λαμπτήρες και σε τιμές ευκαιρίας για να διανθίσεις τον κήπο σου όπως θέλεις και να τον κάνεις ακόμα πιο βιώσιμο!

Hλιακοί λαμπτήρες

Άρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι να σκεφτείς αν θέλεις ηλιακούς λαμπτήρες με ήπιο ή έντονο φωτισμό, σε τι χρώματα και πώς θα φανταζόσουν την ιδανική σύνθεση για τον κήπο ή την βεράντα σου και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβουμε εμείς προσφέροντας πλούσια γκάμα φωτιστικών εξωτερικού χώρου, που θα σε κάνουν φέτος να απολαμβάνεις περισσότερο το μπαλκόνι και τον κήπο σου!

top