*Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, θα υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοσή τους. Ζητούμε την κατανόησή σας και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την εξυπηρέτησή σας.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Επιλέγω χλοοκοπτική ανάλογα με τις ανάγκες μου

Οι χλοοκοπτικές μηχανές σου λύνουν τα χέρια στο κούρεμα του γκαζόν καθώς δίνουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, είναι σχετικά εύκολες και ξεκούραστες στην χρήση. Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πριν την αγορά είναι η έκταση που θέλεις να κουρέψεις, την κλίση και την μορφολογία του εδάφους. Ανάλογα με τις ανάγκες σου υπάρχουν διάφορα είδη χλοοκοπτικών μηχανών: ηλεκτρικές χλοοκοπτικές μηχανές, επαναφορτιζόμενες χλοοκοπτικές μηχανές, βενζινοκίνητες χλοοκοπτικές μηχανές, ρομποτικές χλοοκοπτικές μηχανές και τέλος τα τρακτέρ. Δες παρακάτω όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα για κάθε είδος χλοοκοπτικής  μηχανής.