ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Επιλέγω τον κατάλληλο φωτισμό μπάνιου

Το μπάνιο χρειάζεται δυνατό φωτισμό σε όλο το χώρο, και ειδικότερα σε κάποια σημεία όπως είναι ο καθρέπτης.

Πολλά μπάνια η WC δεν έχουν φυσικό φως, η ακόμα και όταν έχουν, το φως ημέρας δεν είναι αρκετό για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Στη Leroy Merlin θα βρείτε φωτιστικά και λαμπτήρες για το μπάνιο σας σε διάφορα σχέδια που θα ικανοποιήσουν όλες σας τις ανάγκες.
Ο φωτισμός στο μπάνιο :
  • -Φωτίζει τον χώρο
  • -Έχει μεγάλη επιρροή στη πρωινή μας διάθεση
  • -Επιτρέπει να τονίζετε μερικά όμορφα σημεία του μπάνιου σας και ομορφαίνει τον χώρο.

Ο κεντρικός φωτισμός


Ο κεντρικός φωτισμός μπορεί να γίνει με φωτιστικό οροφής η με χωνευτά σποτ για καλύτερη απόδοση αλλά με απαλό φωτισμό που δεν θα σας ξυπνά απότομα το πρωί. Καλό είναι το κεντρικό φωτιστικό να φωτίζει τη μπανιέρα η τη ντουζιέρα κυρίως.Ο φωτισμός του καθρέπτη

Ο τοπικός αυτός φωτισμός μπορεί να γίνει με απλίκες σε κάθε πλευρά του καθρέπτη η επάνω από τον καθρέπτη με 2-3 πηγές φωτισμού. Με αυτό το τρόπο θα έχετε ομογενή φωτισμό, χωρίς σκιές για την περιποίηση του προσώπου σας. Το ξύρισμα και το μακιγιάζ γίνονται με ακρίβεια.

Φροντίστε το φως να βρίσκεται στο σωστό ύψος έτσι ώστε να μην τονίζει τους μαύρους κύκλους η να μην σχηματίζει στο πρόσωπό σας σκιές.

Η καλύτερη λύση είναι να τοποθετήσετε  2 σποτάκια των οποίων το φως να διασταυρώνεται πάνω από τον νιπτήρα. Τοποθετήστε τα με το φως προς τον τοίχο και όχι προς τα κάτω. 60W είναι αρκετά, καλό είναι να μην φωτίσετε περισσότερο.
 


Στη Leroy Merlin θα βρείτε μεγάλη γκάμα με καθρέπτες σε διάφορα μεγέθη και σχέδια (τετράγωνους, στρογγυλούς, κλπ) , με η χωρίς ραφάκι, με ενσωματωμένο φως: αλογόνο η με σποτάκια. Οι καθρέπτες αυτοί, έτοιμοι προς εγκατάσταση με τον φωτισμό τους, είναι απλοί, η με σχέδια (αμμοβολή, με η χωρίς κάδρο). Θα βρείτε επίσης στη Leroy Merlin καθρέπτες με χρωματιστές λεπτομέρειες.

Για να διασφαλίσετε την ασφάλεια των ανθρώπων και τη μεγάλη διάρκεια ζωής των φωτιστικών, ισχύουν ειδικές προδιαγραφές.

Καλό είναι να επιλέξετε προϊόντα που τηρούν τις προδιαγραφές από την κατηγορία που αντιστοιχεί στον όγκο που θα τα τοποθετήσετε.