ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπίτι, με τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €100 & σε όλες τις παραγγελίες με παράδοση στα Pick up Points!

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Επιλέγω τη σωστή διάταξη στα έπιπλα κουζίνας

Αποζητάτε διευκόλυνση, ευκολία κίνησης και εξοικονόμηση χώρου στην κουζίνα σας; Τότε σας προτείνουμε πέντε έξυπνες λύσεις για τη σωστή διάταξη των επίπλων σας ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον χώρο σας. 
Σε ευθεία 
Αν διαθέτετε περιορισμένο χώρο, τότε η ιδανικότερη λύση είναι η τοποθέτηση όλων των λειτουργιών κατά μήκος του τοίχου σε ευθεία παράταξη.
Πρόκειται για μια αρκετά λειτουργική διάταξη που θα σας εξοικονομήσει χώρο, ενώ παράλληλα, θα σας εξασφαλίσει την απαραίτητη ευκολία.

Σε παράλληλη διάταξη 
Αν οι ανάγκες σας απαιτούν μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους, τότε σας προτείνουμε την τοποθέτηση των επίπλων κουζίνας σε παράλληλη διάταξη. 

Σε σχήμα L
Η τοποθέτηση των επίπλων σε σχήμα L θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε τη σωστή διάταξη μεταξύ της περιοχής ψησίματος,
της περιοχής πλυσίματος και της περιοχής ψύξης δημιουργώντας έτσι ένα τρίγωνο κίνησης.
Μ’ αυτόν τον τρόπο θα περιορίσετε τις περιττές κινήσεις και θα έχετε μια τέλεια εργονομία.
Συνίσταται σε πολυμελής οικογένειες καθώς αφήνει χώρο για επέκταση της τραπεζαρίας. 
Σε σχήμα U
Άλλος ένας προτεινόμενος τρόπος διάταξης των επίπλων κουζίνας είναι σε σχήμα U.
Αποτελεί επίσης μια πρακτική λύση που θα αξιοποιήσει κατά το έπακρο το διαθέσιμο χώρο της κουζίνας σας. Νησίδα
Η τελευταία μας λύση, είναι να τοποθετήσετε τους πάγκους εργασίας σας σε σχήμα L και στη μέση την αυτόνομη εστία ψησίματος ή πλυσίματος.
Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο και μοντέρνο τρόπο διάταξης που απαιτεί όμως τις κατάλληλες συνδέσεις για τις ηλεκτρικές συσκευές που θα τοποθετηθούν στο κέντρο.
Πλεονέκτημά του είναι η εξασφάλιση επιπλέον επιφάνειας εργασίας καθώς επίσης και χώρων αποθήκευσης.