ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπίτι, με τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €100 & σε όλες τις παραγγελίες με παράδοση στα Pick up Points!

* Λόγω υψηλού όγκου παραγγελιών, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

4 Τρόποι να προστατέψεις τα έπιπλα και το πάτωμα

Όταν αγοράζεις τα έπιπλα για το νέο σου σπίτι θέλεις να είσαι σίγουρη ότι δεν θα φθαρούν αλλά και δεν θα φθείρουν το πάτωμα.
Δες εύκολους τόπους να τα προστατέψεις και να παρατείνεις την διάρκεια ζωής τους..


         

Λύση  1: Πρόσθεσε στην τραπεζαρία, το τραπέζι της κουζίνας τις καρέκλες και τις πολυθρόνες προστατευτικά ποδιών καρέκλας. Επίσης βάλε τσοχάκια σε επιφάνειες που έρχονται σε τριβή με τον τοίχο.
Έτσι θα προστατέψεις τα έπιπλα σου από φθορές και θα δείχνουν σαν καινούρια για πολλά χρόνια.
 Δες εδώ τα προϊόντα

Λύση 2: Αν θέλεις να γλυτώσεις εσύ ή και οι γείτονες από τους θορύβους όταν μετακινείς τα έπιπλα βάλε αντιθορυβικά. Δεν θα χρειάζεται να ανησυχείς για την φασαρία και θα μπορείς να τους αλλάζεις θέση όσο συχνά θέλεις
Δες εδώ τα προϊόντα

Λύση  3: Οι ολισθητήρες είναι μία πολύ καλή λύση αν θέλεις να μετακινείς μεγάλα έπιπλα και έχεις ευαίσθητο πάτωμα όπως παρκέ laminate ή πάτωμα PVC. Δοκίμασε να βάλεις στην τραπεζαρία, τον μπουφέ ή την βιβλιοθήκη. 
Δες εδώ τα προϊόντα
   
Λύση 4: Για να μειώσεις τους κραδασμούς από το πλυντήριο και τον ενοχλητικό θόρυβο που δημιουργούν βάλε αντικραδασμικά πέλματα.
Περιόρισε τον θόρυβο, τις φθορές του δαπέδου και απάλλαξε τους γείτονες από την ενοχλητική φασαρία του ότι ώρα και αν αποφασίσεις να πλύνεις
Δες εδώ τα προϊόντα