ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπίτι, με τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €100 & σε όλες τις παραγγελίες με παράδοση στα Pick up Points!

* Λόγω υψηλού όγκου παραγγελιών, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Διακοσμητικά Λαμπάκια Εσωτερικού Χώρου

Γιορτινή ατμόσφαιρα χωρίς διακοσμητικά λαμπάκια εσωτερικού χώρου δεν γίνεται! Και αυτό γιατί ο χριστουγεννιάτικος φωτισμός του σπιτιού σου δεν πρέπει να “στηρίζεται” μόνο στα φωτάκια του δέντρου σου! Δημιούργησε σημεία στο χώρο με ζεστό, εορταστικό φωτισμό που θα αναδείξει τα στολίδια και τη διακόσμηση που έχεις εμπνευστεί και απόλαυσε στιγμές ευτυχίας με τους δικούς σου ανθρώπους. Λαμπάκια με θερμό φως LED, κουρτίνα με λαμπάκια και άλλες πολλές επιλογές, σε πραγματικά χαμηλές τιμές. Διάλεξε τώρα τα κατάλληλα διακοσμητικά λαμπάκια εσωτερικού χώρου σε ένα κατάστημα Leroy Merlin ή μέσα από το www.leroymerlin.gr
Μην παραλείψεις να ρίξεις μία ματιά και στις Χριστουγεννιάτικες συμβουλές μας, για να βρεις μοναδικές ιδέες Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης και όλες τις νέες τάσεις και στυλ διακόσμησης για το 2019 και το 2020.
Δώσε φως στα φετινά σου Χριστούγεννα με λαμπάκια από τα LEROY MERLIN!

1 - 14 / 14 Προϊόντα