ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπίτι, με τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €100 & σε όλες τις παραγγελίες με παράδοση στα Pick up Points!

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Ριχτάρια

Ριχτάρια σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και τιμών, μόνο στη LEROY MERLIN! Τα ριχτάρια αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι του σύγχρονου σπιτιού, προσδίδοντας αισθητική αλλά και προστασία σε καναπέδες, πολυθρόνες και κρεβάτια. Τα ριχτάρια καναπέ είναι μια ξεχωριστή κατηγορία για όσους ασχολούνται λίγο παραπάνω με τη διακόσμηση του σπιτιού τους, καθότι γνωρίζουν ότι ένα ριχτάρι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην αισθητική του χώρου και να δώσει χρώμα και στυλ στο σαλόνι, με λίγα χρήματα. Τα ριχτάρια καναπέ θα σε απαλλάξουν και από το κόστος αλλαγής του καναπέ σου εάν έχει παλιώσει ή έχει λερωθεί ανεπανόρθωτα. Τα ριχτάρια είναι πρακτικά και μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν ή/και να αποθηκευθούν.  Μια άλλη ιδέα που σίγουρα θα δώσει πνοή ανανέωσης είναι να χρησιμοποιείς εναλλάξ καλοκαιρινά και χειμερινά ριχτάρια, αναλόγως την εποχή. Στα καταστήματα της LEROY MERLIN (Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Λάρισα) και στο eshop www.leroymerlin.gr θα βρεις ριχτάρια σε μεγάλη ποικιλία για κάθε καναπέ ή άλλο έπιπλο. Αναζήτησε σετ ριχτάρια, ριχτάρια για γωνιακό καναπέ σε διάφορα στυλ (boho, ethnic, country, industrial) σε πραγματικά χαμηλές τιμές!

1 - 15 / 79 Προϊόντα