*Λόγω αυξημένου όγκου παραγγελιών, θα υπάρξει καθυστέρηση στην παράδοσή τους. Ζητούμε την κατανόησή σας και κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την εξυπηρέτησή σας.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Χρωματολόγιο Leroy Merlin

Βρες το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στο χώρο σου! Εμπνεύσου μέσα από 1000 αποχρώσεις το στυλ του σπιτιού σου εύκολα, γρήγορα & δημιουργικά. Ανακάλυψε την αγαπημένη σου απόχρωση κ συνδύασέ την με επώνυμα προϊόντα που καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες.

Βήμα 1. Επίλεξε την επιφάνεια που θέλεις

Πίσω

Χρωματολόγιο Leroy Merlin

Βήμα 2. Επίλεξε το χρώμα και την απόχρωση που σε ενδιαφέρει και βρες το προϊόν που καλύπτει τις ανάγκες σου

Εάν έχεις απόκλιση στην απόδοση της απόχρωσης που επέλεξες, αυτό οφείλεται στην οθόνη της συσκευής σου (Η/Υ, tablet, κινητό τηλέφωνο), αλλά και στις τεχνικές εκτύπωσης, τη γυαλάδα του χρώματος, το φωτισμό ή τη φύση της βαφόμενης επιφάνειας. Συνιστούμε δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας, ώστε να έχεις όσο το δυνατόν πιο ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σου χώρο.