ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Υπηρεσίες τοποθέτησης

Επωφελήσου από την τεχνογνωσία και τις εγγυήσεις που σου παρέχουμε κι εμπιστεύσου μας για όλες σου τις εργασίες! Με υπερηφάνεια σου προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις, γι' αυτό αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση για περισσότερες από 58 κατηγορίες προϊόντων.

Τοποθέτηση προϊόντων για τη LEROY MERLIN σημαίνει:

Επιλεγμένοι, καταρτισμένοι και εκπαιδευμένοι επαγγελματίες.
Κάθε συνεργάτης της LEROY MERLIN (ξυλουργός, υδραυλικός, ηλεκτρολόγος, πλακάς κ.λπ.) έχει επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια από την ομάδα ειδικών μας.
Όλοι οι συνεργάτες μας φέρουν την εγγύηση της LEROY MERLIN για να σου προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση. Συνεχώς εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας για την τοποθέτηση των προϊόντων μας καθώς και για τις εξελίξεις των τεχνικών και των προτύπων εγκατάστασης.
Σταθερές και καθορισμένες τιμές.
Γνωρίζεις εξαρχής τη συνολική τιμή του έργου σου. Οι τιμές εγκατάστασης των προϊόντων μας είναι προκαθορισμένες. Επίσης, μπορείς να επωφεληθείς από τις δόσεις για το κόστος εγκατάστασης και να τις συμπεριλάβεις στο πλάνο 12 -24 μηνών χωρίς τόκους.
Τηρούμε τις προθεσμίες.
Ορίζουμε μαζί την ημερομηνία της εργασίας και την εκτελούμε τη συμφωνημένη ημέρα.
Ένας μοναδικός συνομιλητής: LEROY MERLIN
Ο σύμβουλος πωλήσεων της LEROY MERLIN έχει το προνόμιο να συνομιλεί μαζί σου και να σε συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου σου.
Εγγυημένη υλοποίηση.
Η LEROY MERLIN είναι υπεύθυνη για την ορθή ολοκλήρωση της εργασίας και εγγυάται τόσο για το προϊόν όσο και για την παράδοση (από 2 χρόνια ανάλογα με την περίπτωση).

Συνεργασία με Douleutaras.gr

Η LEROY MERLIN σου προσφέρει την δυνατότητα να επιλέξεις τον επαγγελματία που εσύ επιθυμείς μέσω του Douleutaras.gr για να πραγματοποιήσεις εργασίες που αφορούν τις παρακάτω κατηγορίες:

Τοποθέτηση επίπλου μπάνιου
Τοποθέτηση πλακιδίων
Τοποθέτηση εσωτερικής πόρτας
Τοποθέτηση κλιματιστικού
Ελαιοχρωματισμοί

Με περισσότερους από 1.000 πιστοποιημένους επαγγελματίες, οι οποίοι αξιολογούνται για την παροχή των υπηρεσιών τους, έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις τον κατάλληλο συνεργάτη σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σου.

Ο τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας είναι εξαιρετικά απλός. Περιγράφεις συνοπτικά την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα. Λαμβάνεις αντίστοιχες προσφορές από έναν ή περισσότερους αξιολογημένους επαγγελματίες της πλατφόρμας. Επισκέπτεσαι το προφίλ των επαγγελματιών, μελετάς την περιγραφή και τα δείγματα προηγούμενων εργασιών και συμβουλεύεσαι αληθινές κριτικές πελατών που έχουν ήδη επιλέξει επαγγελματία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Douleutaras.gr δες το site του www.douleutaras.gr ή κάλεσε στο τηλέφωνο 210 3003084. Για όρους και προϋποθέσεις πάτησε εδώ