ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

ΚΟΠΗ ΞΥΛΟΥ

Kοπή σανίδας, πάνελ, πάγκου εργασίας, και ραφιών ντουλαπιού: η υπηρεσία κοπής ξύλου είναι στη διάθεσή σου. Κόβουμε το ξύλο που αγόρασες από το κατάστημα, στις διαστάσεις που θέλεις. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται με σειρά εξυπηρέτησης και ισχύουν περιορισμοί. Η υπηρεσία κοπής είναι διαθέσιμη μόνο για οριζόντια και κάθετη κοπή τουλάχιστον 10cm. Το μέγιστο πάχος ξύλου είναι 4cm. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν.

ΡΑΦΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ

Κόβουμε και ράβουμε υφάσματα στις διαστάσεις και τα σχέδια που θέλεις. Προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία από κουρτίνες και υφάσματα που μπορούμε να ράψουμε για εσένα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το στυλ ή το σχέδιο που θέλεις και να το ζητήσεις από τον εξειδικευμένο συνεργάτη μας. Δες τον οδηγό μέτρησης κουρτίνας και την υπηρεσία ραφής.

ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Περισσότερες από 50.000 αποχρώσεις για να επιλέξεις από τα χρωματολόγιά μας με βάση το δείγμα σου! Ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας δημιουργεί το χρώμα κατευθείαν στο κατάστημα μέσα σε λίγα λεπτά. Στα καταστήματά μας θα βρεις χρώματα ξύλου, μετάλλου, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου εξαιρετικής ποιότητας από την Luxens, την Vitex και την Χρωτέχ. Έλα σε ένα από τα καταστήματά μας και θα ετοιμάσουμε το χρώμα σου ανάμεσα στα χιλιάδες διαθέσιμα.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙΩΝ

Η υπηρεσία αυτή θα ξεκινήσει να διατίθεται στο νέο μας κατάστημα στη Βασ. Σοφίας, όπου θα σου προσφέρουμε τη δυνατότητα να κάνεις αντίγραφα των κλειδιών του σπιτιού σου.