ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Στα Χρώματα της Leroy Merlin

Η νέα σεζόν φέρνει στο σπίτι σου καινούριο αέρα! Στις επόμενες σελίδες, μέσα από μια σύντομη περιήγηση στις πιο πρόσφατες τάσεις της σύγχρονης διακόσμησης, μπορείς να βρεις έμπνευση, έξυπνες ιδέες, μοναδικούς συνδυασμούς για να ανανεώσεις τους χώρους σου με τα χρώματα της εποχής. Όποιο κι αν είναι το στιλ σου, με τις προτάσεις της LEROY MERLIN… ναι, μπορείς τώρα να δημιουργήσεις.

Χρωματολόγιο Leroy Merlin

Βρες το χρώμα που ταιριάζει καλύτερα στις προτιμήσεις σου.

Διάλεξε χρώμα
LMA203
LMA198
LMA187
LMA180
Dessert

Dessert

Αν θέλεις ένα σαλόνι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, διάλεξε μια απόχρωση της άμμου, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό «dessert effect» στους τοίχους και ταίριαξε το με τα σωστά υφάσματα.

Περισσότερα
LMA418
LMA711
LMA650
LMA189
Glamour

Glamour

Κάποια έξυπνα συνδυασμένα χρώματα είναι σε θέση να κάνουν θαύματα, δίνοντας το δικό τους «αέρα» σε κάθε σπίτι, ολοκληρώνοντας μια αίσθηση απέριττης πολυτέλειας, που θα εντυπωσιάζει και τους πιο απαιτητικούς.

Περισσότερα
LMA348
LMA705
LMA443
LMA649
Soft Geometry

Soft Geometry

Εξεζητημένες γεωμετρικές φόρμες, παιχνίδια ανάμεσα σε όγκους, ευρηματικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, πρωτότυπα σχεδιασμένα έπιπλα, σύγχρονο design…Ακολούθησε το πνεύμα της εποχής και αυτοσχεδίασε στο δικό σου χώρο.

Περισσότερα
LMA347
LMA438
LMA471
LMA371
Nostalgia

Nostalgia

Ο διάλογος ανάμεσα στο παλιό και το σύγχρονο, ο σεβασμός στο παρελθόν, η αξία εκείνων των μικρών αλλά καθοριστικών λεπτομερειών που ξεπερνούν τα όρια του χρόνου…

Περισσότερα
LMA397
LMA372
LMA778
LMA610
Ikigai

Ikigai

Δώσε ένα πιο μυστηριακό και αινιγματικό τόνο στις αποχρώσεις του σαλονιού και ζήσε μέσα στο όνειρο ενός εξωτικού περιβάλλοντος, πρωταγωνιστής σ’ ένα αυθεντικό παραμύθι της Άπω Ανατολής.

Περισσότερα
LMA697
LMA084
LMA008
LMA305
Pop

Pop

Κίτρινο, γαλάζιο, ροζ… Τα pop χρώματα, από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα εξακολουθούν να γοητεύουν και να εμπνέουν τους νέους –ανεξαρτήτως… ηλικίας– σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περισσότερα
LMA685
LMA262
LMA194
LMA640
Boheme

Boheme

Εξωτικά χρώματα, έθνικ διακοσμήσεις, ενθύμια… Το να «ταξιδεύεις» στο ίδιο σου το σπίτι σημαίνει απόδραση από το μέτριο και το συμβατικό, απόλυτη ελευθερία, φυγή στο όνειρο, στο εξωπραγματικό…

Περισσότερα
LMA634
LMA498
LMA531
LMA860
Factory Garden

Factory Garden

Αγαπάς το πράσινο και τη φύση; Αξιοποίησε τα όσο μπορείς στο σπίτι σου συνδυάζοντάς τα με έξυπνα εφαρμοσμένες χρωματικές τεχνοτροπίες, λιτές επεμβάσεις, πρωτότυπες διακοσμήσεις και στοιχεία βιομηχανικής αρχιτεκτονικής.

Περισσότερα