Παράδοση προϊόντων σε όλη την Κύπρο
Τοποθέτηση προϊόντων
Εσωτερική Διακόσμηση

Καθρέφτες Μεγεθυντικοί

Φίλτρα

Εύρος Τιμής
Σχήμα
Υλικό κορνίζας
Χρώμα κορνίζας
Διαστάσεις
Βρέθηκαν 5 προϊόντα
Product1
Κωδ: 60289831
Καθρέφτης μεγεθυντικός με κορνίζα από ρητίνη σε χρώμα χρωμέ. Αποτελεί μια εξαίρετη προσθήκη στο μπάνιο σας, αξιοποιώντας τον χώρο και βελτιώνοντας την αισθητική του. Οι καθρέφτες αποτελούν μια από τις πιο πρακτικές διακοσμητικές λύσεις αφού δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο σημείο που τοποθετούνται αναδεικνύοντας και μεταμορφώνοντας το μπάνιο εύκολα και οικονομικά.
4,95
Product1
Κωδ: 60289950
Καθρέφτης μεγεθυντικός με κορνίζα από ρητίνη σε χρώμα μπλε. Αποτελεί μια εξαίρετη προσθήκη στο μπάνιο σας, αξιοποιώντας τον χώρο και βελτιώνοντας την αισθητική του. Οι καθρέφτες αποτελούν μια από τις πιο πρακτικές διακοσμητικές λύσεις αφού δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο σημείο που τοποθετούνται αναδεικνύοντας και μεταμορφώνοντας το μπάνιο εύκολα και οικονομικά.
4,95
Product1
Κωδ: 61409341
Καθρέφτης μεγεθυντικός με κορνίζα από ρητίνη σε χρώμα λιλά. Αποτελεί μια εξαίρετη προσθήκη στο μπάνιο σας, αξιοποιώντας τον χώρο και βελτιώνοντας την αισθητική του. Οι καθρέφτες αποτελούν μια από τις πιο πρακτικές διακοσμητικές λύσεις αφού δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο σημείο που τοποθετούνται αναδεικνύοντας και μεταμορφώνοντας το μπάνιο εύκολα και οικονομικά.
4,95
Product1
Κωδ: 61716711
Καθρέφτης μεγεθυντικός με κορνίζα από ατσάλι σε χρώμα χρωμέ. Αποτελεί μια εξαίρετη προσθήκη στο μπάνιο σας, αξιοποιώντας τον χώρο και βελτιώνοντας την αισθητική του. Οι καθρέφτες αποτελούν μια από τις πιο πρακτικές διακοσμητικές λύσεις αφού δίνουν την ψευδαίσθηση μεγαλύτερου χώρου στο σημείο που τοποθετούνται αναδεικνύοντας και μεταμορφώνοντας το μπάνιο εύκολα και οικονομικά.
4,99
Product1
Κωδ: 61768161
Καθρέφτης με κρυφό φωτισμό LED αντιστρέψιμος
17,50