ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ

Ένας μήνας γεμάτος προσφορές ειδικά για τους τεχνίτες!


Επαγγελματίες, μάστορες, τεχνίτες, εργάτες αλλά και έμπειροι ερασιτέχνες που αγαπούν να κατασκευάζουν και να δημιουργούν με τα χέρια τους… Οι άνθρωποι αυτοί μας εμπνέουν να δημιουργούμε προτάσεις και προσφορές που καλύπτουν τις απαιτήσεις τους, χτίζοντας τη σχέση μας με τα πιο γερά υλικά!
Αν είσαι ένας από αυτούς, τότε ο Μήνας του Μάστορα είναι αφιερωμένος και σε εσένα. Ένας μήνας γεμάτος προσφορές σε είδη που σε ενδιαφέρουν, διαγωνισμούς, αλλά και σεμινάρια και επιδείξεις από τους συνεργάτες μας, για μια μοναδική εμπειρία μέσα και έξω από τα καταστήματα LEROY MERLIN.

Γι’ αυτό…3 με 29 Μαρτίου, όλοι οι μάστορες θα είναι στα LEROY MERLIN!
Σε περιμένουμε!

Δες τις προσφορές

Οι προσφορές του Μάστορα

Oι Προσφορές ισχύουν από 03/03 έως 29/03 και οι τιμές στο site
θα εμφανίζονται τις συγκεκριμένες ημερομηνίες

Επωφελήσου με προϊόντα
από τις παρακάτω κατηγορίες

Νέο φυλλάδιο

Ξεφύλλισέ το

Super τιμές και ποιότητα για κάθε μάστορα, όλον τον χρόνο!Όπως κι εσύ, θέλουμε τα καλύτερα υλικά για τις κατασκευές και τις επαγγελματικές εργασίες σου, στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Γι’ αυτό, εξασφαλίσαμε SUPER τιμές σε επώνυμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές σου ανάγκες, είτε είσαι τεχνίτης, επαγγελματίας ή απαιτητικός στα μαστορέματα. Τα προϊόντα αυτά, με την ειδική σήμανση "SUPER ΤΙΜΗ", θα τα βρίσκεις στο site και στα καταστήματά μας, σε επαρκές απόθεμα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς, όχι για ένα διάστημα προσφοράς, αλλά για όλον τον χρόνο!

Δες όλα τα προϊόντα

Μεγάλος Διαγωνισμός

κέρδισε 1 δωροεπιταγή των 200€ για αγορές προϊόντων Stanley & Black & Decker, 1 μπετονιέρα αξίας 179€, 1 σκαλωσιά πολυμορφική, 5 γιλέκα & 12 τσάντες εργαλείων DEXTER!
Δες όλες τις λεπτομέρειες

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & TIPS
ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑ

Κατά τη διάρκεια του Μήνα του Μάστορα, στα LEROY MERLIN θα βρεις προσφορές σε είδη που αφορούν μαραγκούς και ξυλουργούς, ελαιοχρωματιστές, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, οικοδόμους και άλλους επαγγελματίες, μάστορες, τεχνίτες και εργάτες, καθώς και έμπειρους ερασιτέχνες που εκτελούν απαιτητικές εργασίες.

Εκτός από τις προσφορές, ειδικά σεμινάρια και επιδείξεις εργαλείων και επαγγελματικών προϊόντων, και πολλές ακόμα εκπλήξεις σε περιμένουν!
Ο Μάρτιος και ο Μήνας του Μάστορα είναι η τέλεια ευκαιρία για να γνωριστούμε και να "χτίσουμε" ακόμα πιο γερές σχέσεις, μέσα από επιπλέον προσφορές και εκπλήξεις. 3-29 Μαρτίου, οι μάστορες και οι τεχνίτες θα βρουν στα LEROY MERLIN δεκάδες προσφορές σε δομικά & οικοδομικά υλικά, ξυλεία, χρώματα, εργαλεία, υδραυλικά είδη, ηλεκτρολογικά είδη, ρούχα εργασίας και άλλα πολλά. Ωστόσο, μπορείς να βρεις ειδικές τιμές για μάστορες και τεχνίτες όλον τον χρόνο, με επαγγελματικά προϊόντα σε SUPER ΤΙΜΗ.
Ειδικά για μάστορες, τεχνίτες και επαγγελματίες, εξασφαλίσαμε Super τιμές σε επώνυμα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις καθημερινές τους ανάγκες. Τα προϊόντα με τη σήμανση SUPER ΤΙΜΗ θα είναι πάντα άμεσα διαθέσιμα στο site και στα καταστήματα LEROY MERLIN, σε επαρκές απόθεμα και στην καλύτερη τιμή της αγοράς, όχι για ένα διάστημα προσφοράς, αλλά για όλο τον χρόνο!
Κατά τη διάρκεια του Μήνα του Μάστορα, στα LEROY MERLIN θα βρείτε προσφορές σε είδη που αφορούν μαραγκούς και ξυλουργούς, ελαιοχρωματιστές, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, οικοδόμους και άλλους επαγγελματίες, μάστορες, τεχνίτες και εργάτες, καθώς και έμπειρους ερασιτέχνες που εκτελούν απαιτητικές εργασίες. Εκτός από τις προσφορές, ειδικά σεμινάρια και επιδείξεις εργαλείων και επαγγελματικών προϊόντων, και πολλές ακόμα εκπλήξεις σάς περιμένουν!