ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP
Κάνε ένα σημαντικό δώρο, κάνε μία ευχή για τον Κωνσταντίνο.

Ήρθαν τα Χριστούγεννα. Μια εποχή γεμάτη όνειρα, χαμόγελα και δώρα για όλους. Μια εποχή γεμάτη αγάπη, που σε κάνει να αισθάνεσαι ξανά παιδί! Γι’ αυτό φέτος, το κατάστημα LEROY MERLIN Αμαρουσίου συμβάλλει στην προσπάθεια του οργανισμού Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος για να πραγματοποιήσει την ευχή του μικρού Κωνσταντίνου και να τον βοηθήσει να αποκτήσει το ξύλινο σπίτι των ονείρων του. Κάνε μια βόλτα στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar έξω από το κατάστημα, απόλαυσε λιχουδιές και εκπλήξεις και βρες δώρα, ρούχα και αξεσουάρ. Άσε τα παιδιά σου να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι στο φουσκωτό κάστρο και τα υπόλοιπα παιχνίδια έξω από τον χώρο του καταστήματος και επισκέψου την Έκθεση Βιβλίου.

Επίσης, στις 23/12 θα βρίσκεται στο κατάστημα ο Βασίλης Καλλίδης με την καντίνα του. Τα έσοδα από τα hοt dog και τη ζεστή βυσσινάδα που θα ετοιμάσει, θα διατεθούν για τον ίδιο σκοπό.

Ενημερώσου για το έργο της οργάνωσης Κάνε-Mια-Ευχή Ελλάδος στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και πρόσφερε ένα χαμόγελο στα παιδιά που το χρειάζονται.

Ένα είναι σίγουρο. Με μια επίσκεψη στο LEROY MERLIN Αμαρουσίου, σίγουρα θα αισθανθείς κι εσύ ξανά παιδί!