ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ στο σπίτι, με τηλεφωνικές παραγγελίες άνω των €100 & σε όλες τις παραγγελίες με παράδοση στα Pick up Points!

* Λόγω υψηλού όγκου παραγγελιών, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στο χρόνο παράδοσης.

Ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και τα έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και από 16/3/2020 αναστέλλουμε τη λειτουργία του καταστήματός μας μέχρι νεωτέρας.

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΟΥ σε 4 απλά βήματα!

Μάθε πώς

Έχεις δύο τρόπους για να υλοποιήσεις το project της κουζίνας των ονείρων σου!
Είτε να διαλέξεις από τη λίστα υπηρεσιών που σου προσφέρει η Leroy Merlin, είτε να βασιστείς στις δυνάμεις σου και στις πολύτιμες συμβουλές που θα βρεις εδώ. Όποια περίπτωση και να επιλέξεις, είμαστε δίπλα σου σε κάθε βήμα!

DIY

Η χαρά και η ικανοποίηση που σου δίνει η ολοκλήρωση ενός τόσο μεγαλόπνοου project, είναι ασύγκριτη, συμφωνούμε! Από την εμπειρία μας, γνωρίζουμε πως υπάρχουν αρκετά σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσεις προσοχή. Ελπίζουμε οι παρακάτω συμβουλές να καλύψουν όλες τις ανάγκες και απορίες σου:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ LEROY MERLIN

Το project της κουζίνας σου βρίσκεται πλέον στο τελευταίο στάδιο και για να ολοκληρωθεί, χρειάζεται μόνο ένα ραντεβού με έναν ειδικό σε κατάστημα Leroy Merlin. Πάρε τα μέτρα σου, φέρε φωτογραφίες, ιδέες και σημειώσεις και ο άνθρωπος μας θα αξιολογήσει τις λεπτομέρειες και θα σε βοηθήσει να το πετύχεις!