ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP

Απολαμβάνω το υδρομασάζ

Το υδροαμασάζ είναι απόλαυση, ειδικά όταν αυτό γίνεται στον δικό μας καθαρό, προσεγμένο χώρο κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες.

Ποιες είναι αυτές οι ιδανικές συνθήκες και τι πρέπει να προσέξουμε;

Πριν το μπάνιο

Καλό είναι να κάνετε ένα γρήγορο ντουζ πριν το υδρομασάζ για να διατηρείτε πάντα καθαρό τον εξοπλισμό σας.

Είναι καλό να γνωρίζετε: Η παρουσία νερού και οξυγόνου ευνοεί την ανάπτυξη μικροβίων γι'αυτό το λόγο καλό είναι να  καθαρίζεται συχνά η μπανιέρα υδρομασάζ.

Κατά τη διάρκεια του μπάνιου
Ανάλογα το αποτέλεσμα που επιθυμείτε (αναζωογονητικό ή χαλαρωτικό μπάνιο), πρέπει να επιλέξετε και την αντίστοιχη θερμοκρασία του νερού:

Νερό στους 32 °: δροσερό και αναζωογονητικό μπάνιο. Σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα μασάζ για τους μυς αέρα/νερού, επαναφέρει το αίσθημα ευεξίας και καταπολεμά το άγχος.

Νερό στους 37 °: αγχολυτικό και χαλαρωτικό μπάνιο. Στιγμή χαλάρωσης με ένα αρκετά ενεργητικό μασάζ νερού / αέρα χωρίς να είναι πάρα πολύ δυνατό. Οι τοξίνες και οι συσπάσεις υποχωρούν.

Νερό στους 38 °: χαλαρωτικό μπάνιο που φέρνει ένα αίσθημα ελαφρότητας. Ζεστό, καταπραΰνει και ηρεμεί το νευρικό σύστημα. Σε συνδυασμό με τη διοχέτευση του αέρα, φέρνει μια αίσθηση πλήρους ξεκούρασης και χαλάρωσης. Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι ή αφρίζοντα προϊόντα. Ενδέχεται να λερώσουν τον εξοπλισμό.

Βυθιστείτε στο μπάνιο και ρυθμίστε τα jets: Επιλέξτε σε ποια μέρη του σώματος θέλετε μασάζ και ρυθμίστε τα jets ανάλογα.
Διάρκεια: Για να απολαύσετε ένα μπάνιο με υδρομασάζ, η προτεινόμενη διάρκεια είναι τα 20 λεπτά.
Αντενδείξεις: Πληγές, γενικευμένη φλεγμονώδη κατάσταση, δερματικά προβλήματα, προβλήματα κυκλοφορίας του αίματος.Συμβουλές για τη λειτουργία του υδορμασάζ

Για να εγκαταστήσετε ένα σύστημα υδρομασάζ: δεν απαιτούνται δύσκολες εργασίες. Αρκεί μια ηλεκτρική σύνδεση και ένα σημείο πρόσβασης που επιτρέπει την πρόσβαση στα διαφορετικά συστήματα και ειδικότερα στο μοτέρ.

Για να περιορίσετε το θόρυβο: Οι αντικαδρασμικές αναρτήσεις, που παρέχονται με την μπανιέρα, περιορίζουν την μετάδοση κραδασμών στο τοίχο / δάπεδο.