ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP
  • Διακόσμησε
  • Φώτισε

Διακόσμησε

Ποιό στυλ διακόσμησης σου ταιριάζει;

Ethnic

Ινδία, Μαρόκο, Μέση Ανατολή, χαλιά, πολύχρωμα κιλίμια, το κίτρινο του κρόκου, το τιρκουάζ, το κόκκινο της πάπρικας και το πράσινο αναμειγνύονται με παλιά έπιπλα, χειροποίητα κεραμικά και ξυλόγλυπτα για να σου δώσουν την ελευθερία που πάντα έψαχνες στο χώρο σου!

Μάθε τα πάντα για το style

Essential

Επικεντρωμένο στις απλές γραμμές και στα φυσικά υλικά αυτό το στυλ διακόσμησης προωθεί ένα ανοιχτό, καθαρό, ελαφρύ, φωτεινό και καλά οργανωμένο περιβάλλον.

Μάθε τα πάντα για το style

Floral

Άνθη και παστέλ αποχρώσεις θα δώσουν στο χώρο σου τη νοσταλγικότητα και τη ρομαντική διάθεση που αποζητάς. Ο απαλός φωτισμός, τα ξεκούραστα χρώματα και τα έπιπλα με παλαιωμένη όψη θα σε χαλαρώσουν και θα σε ταξιδέψουν σε άλλες εποχές.

Μάθε τα πάντα για το style

Industrial

Ξύλο, τσιμέντο, μέταλλο και γυαλί τα βασικά στοιχεία για να μεταμορφώσεις το σπίτι σου σε ένα μοντέρνο και άνετο χώρο. Τα φυσικά χρώματα και υλικά θα δώσουν την minimal αισθητική και το λιτό οπτικό αποτέλεσμα.

Μάθε τα πάντα για το style

Nordic

Λιτές γραμμές και γεωμετρικά μοτίβα σε λευκά και γήινα χρώματα για να αποκτήσει ο χώρος σου νεανικότητα και αισιοδοξία. Μικρές πινελιές από χρυσό, μπρούτζο και χαλκό θα προσδώσουν εκλεπτυσμένη αισθητική και θα σε χαλαρώσουν.

Μάθε τα πάντα για το style

Φώτισε

Ο κατάλληλος φωτισμός για κάθε στυλ και διάθεση.

Μοναδικές υπηρεσίες