ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
TOP
200+ προϊόντα
έως -75%

BLACK FRIDAY 2019 ΣΤΑ LEROY MERLIN
με τις καλύτερες προσφορές σε είδη σπιτιού!

Η Black Friday 2019 έφτασε! Για ακόμη μία χρονιά η LEROY MERLIN, έχει ετοιμάσει αμέτρητες προσφορές για να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το σπίτι σου!

Οι προσφορές ισχύουν από 29/11/2019 00:01

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & TIPS ΓΙΑ ΤΗ BLACK FRIDAY

BLACK FRIDAY 2019: ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ;

Φέτος η Black Friday στην Κύπρο αλλά και παγκοσμίως πέφτει 29 Νοεμβρίου 2019. Μπερδεύτηκες; Καλά θυμάσαι, πέρυσι η Black Friday 2018 ήταν 23 Νοεμβρίου! Αυτό συμβαίνει επειδή η ημερομηνία της μεταβάλλεται κάθε χρόνο. Γίνεται πάντα μία μέρα μετά το Thanksgiving Day των Η.Π.Α. (Άρα ναι καλά σκέφτηκες, δε θα πέσει ποτέ Καλοκαίρι!)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η BLACK FRIDAY;

Η Black Friday (ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή) είναι το ανεπίσημο όνομα της ημέρας που ακολουθεί την Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι λοιπόν, συνήθως, η τέταρτη Παρασκευή του Νοεμβρίου και καθιερώθηκε παγκοσμίως γιατί εκείνη τη μέρα τα εμπορικά κέντρα ανακοινώνουν μεγάλες προσφορές. Για αυτό το λόγο θεωρείται ως η αρχή της περιόδου των Χριστουγεννιάτικων αγορών. Γιατί όμως ονομάστηκε Μαύρη Παρασκευή; Τι σημαίνει πραγματικά όμως; Αν και επίσημη απάντηση δεν υπάρχει, η επικρατέστερη άποψη είναι ότι είναι η μέρα που περίμεναν οι έμποροι όλη τη χρονιά ώστε να κάνουν υψηλές πωλήσεις και για να βρεθούν από τα χρέη (κόκκινοι αριθμοί), στα κέρδη (μαύροι αριθμοί)

Αν και η Black Friday δεν θεωρείται επίσημη αργία, σε πολλές πολιτείες έχει ήδη αναγνωριστεί ως public holiday και πολλές επιχειρήσεις αλλά και σχολεία παραμένουν κλειστά.

TI BLACK FRIDAY ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΡΩ ΣΤΑ LEROY MERLIN;

Στην Κύπρο και φέτος, συνεχίζουμε με ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες εκπτώσεις για να ανανεώσεις οικονομικά το χώρο σου!

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΝ BLACK FRIDAY;

Δε ξέρουμε τι κάνουν οι... άλλοι όμως εμείς σου λέμε με σιγουριά ότι στα LEROY MERLIN οι Black Friday εκπτώσεις θα φτάνουν έως και 75%. Απλά πρέπει να προλάβεις τις προσφορές πριν εξαντληθούν!

ΠΟΣΟ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΟΙ BLACK FRIDAY ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΦΕΤΟΣ;

Φέτος όλα θα γίνουν γρήγορα οπότε σε θέλουμε σε ετοιμοπόλεμο! Οι προσφορές θα μείνουν στον αέρα μόνο για 72 ώρες, ανήμερα της Black Friday 2019, στις 29 Νοεμβρίου δηλαδή, την επόμενη ημέρα Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ BLACK FRIDAY 2019;

Από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου σε αυτή τη σελίδα μπορείς να δεις όλα τα προϊόντα των LEROY MERLIN για τη Black Friday 2019 και θα μπορείς να τα αγοράσεις στο κατάστημά μας στη Λευκωσία. Δες καλά τη διεύθυνση και το ωράριο του καταστήματός μας και σε περιμένουμε από κοντά.

ΑΡΑ BLACK FRIDAY = ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ;

Φυσικά, μόνο στα LEROY MERLIN όμως! Είτε ψάχνεις οικονομικά deals θέρμανσης λίγο πριν ξεκινήσει ο χειμώνας, είτε θες να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου εν όψει των Χριστουγέννων, είτε αν απλά πιστεύεις ότι έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσεις τη γκάμα της εργαλειοθήκης σου με πολύ χαμηλό κόστος, θα τα βρεις όλα στον απόλυτο προορισμό για είδη σπιτιού στην Κύπρο, τα LEROY MERLIN!